fbpx
 

Metsä Groupin kesätyöhaku alkaa

Metsä Groupin kesätyöhaku alkaa

Yksi Suomen suurimpia kesätyörekrytointeja käynnistyy taas. Metsä Group tarjoaa tulevana vuonna kesätyöpaikan lähes 900 uraansa aloittelevalle osaajalle. Suomen ulkopuolellakin kesätyöpaikkoja on tarjolla lähes 300. Metsä Groupissa panostetaan kesätyöntekijöiden työhönopastukseen ja oppimisen tukemiseen, tarjotaan vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä maksetaan kesätöistä reilua, tehtävänmukaista palkkaa. 

Metsä Groupin kesätöihin voi hakeutua monenlaisella taustalla ja osaamisella. Valtaosa kesätöistä painottuu tuotantoon ja kunnossapitoon, mutta tarjolla on myös muita rooleja eri funktioissa, kuten taloushallinnon, logistiikan, tutkimuksen ja kehityksen, palkkahallinnon, myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja ICT:n tehtävissä. Metsä Group tarjoaa haastavia ja monipuolisia työtehtäviä, turvalliset työolosuhteet sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen.  

– Monelle nuorelle kesä Metsässä on tärkeä startti työuralle. Panostamme työntekijäkokemuksen parantamiseen keräämällä kesätyöntekijöiltä palautetta vuosittain. Palaute on ollut erittäin positiivista, erityistä kiitosta ovat saaneet reilut työkaverit ja hyvä työilmapiiri sekä tasapuolisuuden ja oikeudenmukaisuuden toteutuminen työssä, Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Pertti Hietaniemi kertoo.

– Metsäala on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Teemme työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi tarjoamalla uusiutuvasta raaka-aineesta valmistettuja, hiiltä sitovia ja kierrätettäviä tuotteita vaihtoehtona fossiilisille materiaaleille. Suunnitteilla olevat suurinvestoinnit kertovat hyvistä tulevaisuudennäkymistä, joiden uskon puhuttelevan omaa alaansa etsiviä nuoria ammattilaisia, Hietaniemi lisää.

Talvikuukausina Metsä Group osallistuu ura- ja rekrytointitapahtumiin eri puolilla Suomea. Tapahtumapaikoilla pääsee tapaamaan Metsä Groupin ammattilaisia ja saa vinkkejä hakuprosessiin valmistautumiseen. Tapahtumien aikataulut ovat nähtävillä osoitteessa metsagroup.com/kesatyot.

Metsä Group on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kampanja haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille enemmän ja parempia kesätöitä. Kampanjassa on laadittu kuusi hyvän kesätyöpaikan periaatetta, joihin vastuulliset työnantajat sitoutuvat. Lisätietoja kesäduunikampanjasta löytyy osoitteesta kesaduuni.org

Metsä Groupin kesätyöhaku on auki 4.12.2019-28.2.2020. Keskitetty haku on tänä vuonna jaettu kolmeen osaan: puunhankintaan ja metsänpalveluihin, tuotantoon ja kunnossapitoon sekä muihin toimintoihin, kuten talouden, myynnin, markkinoinnin ja tietohallinnon tehtäviin.

Muita aiheeseen liittyviä