fbpx
 

Metsätrans uudistui

Metsätrans uudistui

Perjantaina 1.3.2019 ilmestyy vuoden ensimmäinen Metsätrans-lehti. Jos posti on oikein reippaana, saattaa osalla tilaajista postiluukku kolahtaa jo tänään.

Jo vuodesta 1998 ilmestyneen lehden ykkösnumerossa on perinteisesti julkaistu kattavasti tilastoja metsäkoneiden ja puutavara-autojen rekisteröinneistä, niin myös tällä kertaa. Tuoreimmat tilastot kertoivat mm. että vuonna 2019 tehtiin harvestereiden uusi myyntiennätys Suomessa. Metsäkoneiden kokonaismyynnissä jäätiin vielä hieman ennätysvuoden 2008 lukemista. Ylivoimaisesti myydyin harvesteri oli Ponsse Scorpion ja kuormatraktoreista Ponsse Buffalo. Puutavara-autopuolella kalustomäärä kasvoi, mutta yritysten määrä laski.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Vuoden 2019 ensimmäisesä numerossa on myös paljon uutta. Uudistimme lehden ulkoasua logosta lähtien. Uusi logo on ainakin meidän mielestä yksinkertainen, mutta moderni. M-kirjaimen kuuset viestivät lehden aihepiiristä, kuljetukseen viittaava trans-sana on liikkeenomaisesti hieman kallellaan oikealle. Logo on muutoksista näkyvin ja dramaattisin, mutta ei suinkaan ainoa. Myös lehden taittoa on uudistettu, tavoitteena ennen kaikkea parantaa luettavuutta. Teksti juoksee nyt leveämmillä palstoilla, sivut ovat ilmavampia ja kuvien käyttö monipuolisempaa. Uutena elementtinä mukana on mm. sitaatteja, joilla pyrimme nostamaan juttujen mielenkiintoisimpia osia paremmin esiin

Sisällön kehittäminen on jatkuvaa työtä, ja tässä numerossa lanseerasimme kaksi uutta juttusarjaa, jotka tulevat jatkumaan ainakin tämän vuoden ajan. Toisessa esittelemme metsäkonemyyjiä ja heidän toimintatapojaan, toisessa tutustumme esimerkillisiin työnantajiin. Työntekijöiden viihtyvyydestä huolehtiminen on tärkeä teema työvoimapulasta kärsivällä alalla. Kun uusia osaajia on vaikea saada, kannattaa nykyisistä ammattilaisista pitää hyvää huolta. Ensimmäisenä esittelemme Veljekset Hokkasten ajatuksia aiheen tiimoilta.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Toivomme, että viihdyt uudistuneen Metsätrans-lehden parissa entistä paremmin. Otamme mielellämme myös vastaan palautetta siitä, miten olemme onnistuneet muutoksessa ja miten voisimme lehteä edelleen parantaa.

Mikäli et vielä kuulu lehden tilaajiin, voit korjata tilanteen täyttämällä oheiseen lomakkeen: http://www.metsatrans.com/tilaa-lehti

Tero Nurmi

Muita aiheeseen liittyviä