fbpx
 

Neste MY uusiutuvan dieselin saatavuus laajenee

Neste MY uusiutuvan dieselin saatavuus laajenee

Neste MY uusiutuva diesel tulee jakeluun 11 uudelle paikkakunnalle loppuvuoden 2019 aikana. Laajennuksen myötä tätä uusiutuvaa polttoainetta voi tankata ensimmäistä kertaa Nokialla, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Kotkassa, Kuusankoskella, Pukarossa, Hollolassa, Kauhavalla, Loimaalla, Huittisissa ja Pietarsaaressa.

-Haluamme rakentaa koko Suomen kattavan Neste MY uusiutuvaa dieseliä tarjoavan asemaverkoston, jotta mahdollisimman moni dieselautoilija voi pienentää omaa hiilijalanjälkeään. Uusiutuvan vaihtoehtomme avulla dieselautoilijan kasvihuonekaasupäästöt vähenevät keskimäärin 90 % verrattuna fossiiliseen dieseliin. Laajentamalla polttoaineen saatavuutta vastaamme kasvavaan kysyntään ja kuluttajien toiveisiin, kertoo Nesteen Suomen asemaverkoston myynnistä vastaava liiketoimintajohtaja Katri Taskinen. 

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Neste MY uusiutuvaa dieseliä on tähän mennessä voinut tankata 35 henkilöautoille tarkoitetuilta ja 16 raskaan liikenteen asemalta. Uusista asemista suurin osa on kevyen liikenteen asemia, joilla uusiutuvaa polttoainetta voi tankata henkilö- ja pakettiautoihin. Kaksi asemaa ovat raskaalle kalustolle tarkoitettuja Neste Truck -asemia. 

-On hienoa huomata, että entistä useampi suomalainen haluaa tehdä vastuullisia valintoja arjessaan. Neste MY uusiutuvan dieselin valitsee tällä hetkellä jo joka viides autoilija niillä asemilla, joilla se on tarjolla. Pääkaupunkiseudun asemilla suosio on noussut lähes 30 %:iin. Uskomme uusien asemien kasvattavan kysyntää entisestään, Taskinen jatkaa.  

Neste MY uusiutuva diesel on Nesteen kehittämä suomalainen innovaatio, joka on valmistettu kokonaan jätteistä ja tähteistä. Neste MY uusiutuvan dieselin tankkaaminen on helppoa, sillä se soveltuu kaikkiin dieselautoihin ja -moottoreihin sellaisenaan ilman muutoksia olemassa olevaan moottoriin tai ajoneuvoon. 

Muita aiheeseen liittyviä