fbpx
 

Nokian raskailta renkailta uusia perävaunun rengaskokoja

Nokian raskailta renkailta uusia perävaunun rengaskokoja

Perävaunun renkaat ovat kriittinen turvallisuustekijä ajoneuvoyhdistelmän hallinnassa. Nokian Renkaat on kasvattanut saatavilla olevien rengaskokojen määrää Nokian R-Truck sekä Nokian E-Truck -tuoteperheissä, jotta yhä useampaan perävaunuun löytyisi sopiva rengas.

Nokian R-Truck – Tie päättyy, pito jatkuu

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Vuonna 2018 julkistettu Nokian R-Truck -rengassarja on suunniteltu on- ja offroad-käytön haasteisiin. Sarjassa on vaihtoehto jokaiselle akselipaikalle, ja renkaat toimivat hyvin niin maanteillä kuin kivisillä maansiirtotyömailla ja savisilla metsäteilläkin.

-Nokian R-Truck -renkaat ovat erinomainen kompromissi kahden erilaisen maailman välillä, kertoo tuotepäällikkö Teppo Siltanen Nokian Renkailta.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
-Kaikkia sarjan renkaita yhdistää avoin pintakuvio ja leveät urat, jotka varmistavat hyvän puhdistuvuuden savessa, hiekalla, lumessa ja muilla pehmeillä alustoilla. Renkaat tarjoavat pitoa ja luotettavuutta vuoden ympäri.

Kesästä 2019 alkaen Nokian R-Truck Trailer -renkaasta on saatavilla uudet koot 265/70R19.5 ja 275/70R22.5 vaativaan on- ja offroad-käyttöön puutavaraperävaunuissa. Ne soveltuvat hyvin myös muuhun renkaan pitoa ja puhdistuvuutta vaativaan perävaunukäyttöön.

-Tärkeä luotettavuuden parantaja on pääurien kivenpoistajat, jotka pienentävät rengasvaurion riskiä, Teppo Siltanen huomauttaa.

-Lisäksi kaikilla sarjan renkailla on 3PMSF-hyväksyntä, jonka ansiosta ne toimivat niin talvipakkasilla kuin kesäkuumallakin.

Muita aiheeseen liittyviä