fbpx
 

OSALLISTU FACEBOOK-KILPAILUUN

OSALLISTU FACEBOOK-KILPAILUUN

Metsätrans-lehden tuore pipo on osoittautunut todella suosituksi, uusia tilauksia pipo kaupanpäällisenä on tullut todella mukavasti. Myös ensimmäinen pipo-arvonta keräsi valtavasti osallistujia, ja nyt on aika laittaa uusi kisa käyntiin!

Arvomme jälleen kolme (3) kappaletta uusia Metsätrans-pipoja. Yhden kutakin väriä. Pipon mukana postitamme voittajille tuoreimman Metsätrans-lehden numeron, mikäli voittajalle sitä ei vielä tule.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Osallistut kilpailuun tykkäämällä kilpailupäivityksestä fb-sivullamme ja kommentoimalla minkä kolmesta piposta haluaisit . Kannattaa ehdottomasti myös tykätä facebook-sivustamme, julkaisua saa myös jakaa ja lisäksi voit merkitä kaverin, jonka kannattaisi osallistua.

Kilpailuaika päättyy sunnuntaina 2.2.2020 , voittajat arvotaan maanantaina 3.2.2020 ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti facebookissa.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

Metsätrans-lehden ja pipon voit myös tilata. Tuorein lehti ja pipo kympillä, ja jos haluat kaikki vuoden 2020 numerot päälle, hinta on 60 euroa. Tilaamaan: www.metsatrans.com/tilaa-lehti

Vuoden ensimmäinen Metsätrans-lehti, perinteinen tilastonumeromme ilmestyy helmikuun viimeisenä päivänä.

Muita aiheeseen liittyviä

 • Varmatoimisuus on valttia


  18 tammikuun, 2018

  Isokyrössä pääpaikkaa pitävällä Laine Logistics Ky:llä on lyhyehköstä omasta historiasta huolimatta pitkät perinteet puunajosta. Yrityksen nykyisen omistajan Jani Laineen isä…


  Lue lisää
 • Kone kestää hyvällä huollolla ja järkikäytöllä


  22 helmikuun, 2018

  Isojokinen Erkki Rinne on ajanut Norcar 600 ajokoneella huimat 58 000 tuntia. Äskettäin tehdyn ensimmäisen koneremontin jälkeen käyttötunteja on vielä huimasti…


  Lue lisää
 • John Deere 1010 G kiertueella


  7 maaliskuun, 2019

  John Deere Forestry tekee kuluvan kevättalven aikana mittavan kiertueen Suomen vaihtelevissa leimikoissa. Kiertue alkoi keskitalven taituttua ja jatkuu pitkälle kevääseen….


  Lue lisää
 • Reka, arojen mies!


  5 huhtikuun, 2017

  Äänekoskelainen Reijo Kankainen tietää mitä puun maantiekuljetus on. Vuonna 1955 hän aloitti puunajon Leylandin koneella ja Fullerin laatikolla varustetulla Sisulla….


  Lue lisää