fbpx
 

OSALLISTU FACEBOOK-KILPAILUUN

OSALLISTU FACEBOOK-KILPAILUUN

Metsätrans-lehden tuore pipo on osoittautunut todella suosituksi, uusia tilauksia pipo kaupanpäällisenä on tullut todella mukavasti. Myös ensimmäinen pipo-arvonta keräsi valtavasti osallistujia, ja nyt on aika laittaa uusi kisa käyntiin!

Arvomme jälleen kolme (3) kappaletta uusia Metsätrans-pipoja. Yhden kutakin väriä. Pipon mukana postitamme voittajille tuoreimman Metsätrans-lehden numeron, mikäli voittajalle sitä ei vielä tule.

Osallistut kilpailuun tykkäämällä kilpailupäivityksestä fb-sivullamme ja kommentoimalla minkä kolmesta piposta haluaisit . Kannattaa ehdottomasti myös tykätä facebook-sivustamme, julkaisua saa myös jakaa ja lisäksi voit merkitä kaverin, jonka kannattaisi osallistua.

Kilpailuaika päättyy sunnuntaina 2.2.2020 , voittajat arvotaan maanantaina 3.2.2020 ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti facebookissa.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

Metsätrans-lehden ja pipon voit myös tilata. Tuorein lehti ja pipo kympillä, ja jos haluat kaikki vuoden 2020 numerot päälle, hinta on 60 euroa. Tilaamaan: www.metsatrans.com/tilaa-lehti

Vuoden ensimmäinen Metsätrans-lehti, perinteinen tilastonumeromme ilmestyy helmikuun viimeisenä päivänä.

Muita aiheeseen liittyviä

 • Loglift-Jonsered kilpailun voittaja arvottu


  23 syyskuun, 2019

  Metsätrans-lehti ja Loglift-Jonsered järjestivät yhteistyössä viikolla 38 facebook-kilpailun, jossa tykänneiden ja kommentoineiden kesken arvottiin Loglift-Jonsered huppari, pipo sekä loppuvuoden Metsätrans-lehdet….


  Lue lisää
 • Rehellinen työ opettaa


  1 helmikuun, 2018

  – Isäni osti minulle kirveen 61 vuotta sitten. Siitä asti olen ollut koko lailla tiiviisti metsän kanssa tekemisissä. Nuorena olin…


  Lue lisää
 • Harvennusketjulle on hakkuita


  21 joulukuun, 2018

  Samu-Petteri Ulmanen ja Jani Kautto huomasivat, että Keski-Suomen seudulla olisi kysyntää nimenomaan harvennushakkuuketjulle, joka erottuu joukosta kaluston ja uudenlaisen ajattelun…


  Lue lisää
 • Kartanon herrasta matkailuyrittäjä


  10 marraskuun, 2017

  Sotkamolaisella Matti Kilpeläisellä on takana pitkä ja värikäs ura. Pajunkissojen kauppiaana ensimmäiset markkansa tienanneen Kilpeläisen tuorein yritys on matkailualan verkosto…


  Lue lisää