fbpx
 

Osallistu Power Truck Show-kilpailuun Facebookissa

Osallistu Power Truck Show-kilpailuun Facebookissa

Power Truck Show Kuljetusmessut järjestetään 9-10. elokuuta 2019 Powerpark huvipuiston ympäristössä Kauhavan Alahärmässä.

Metsätrans-lehti ja Power Truck Show järjestävät yhteistyössä facebook-kilpailun, jossa palkintona on kaksi (2) kappaletta lippuja tapahtumaan sekä loppuvuoden Metsätrans-lehdet. Palkintoja arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta. Osallistut kilpailuun tykkäämällä ja kommentoimalla kilpailupäivitystä Metsätrans-lehden facebook-sivulla.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Kilpailuaika päättyy sunnuntaina 28.7.2019, voittajat arvotaan maanantaina 29.7.2019 ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti facebookissa. Palkinnot toimitetaan postitse.

Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.

Muita aiheeseen liittyviä

 • Saarisavotoilla on omat niksinsä


  8 maaliskuun, 2018

  Konesavotta Suomen järvialueen saarissa on oma ”taiteenlajinsa”, vaikka itse hakkuu ja puun ajo ei juuri poikkea mantereen puolella tehtävästä työstä….


  Lue lisää
 • Laippa on lujilla


  6 maaliskuun, 2020

  Monitoimikoneen terälaippa on kovilla, kun savotta käy kuumana. Teräketju liikkuu puuta purressaan jopa 40 metrin sekuntinopeudella. Eikä kärkipyöräkään jouten ole,…


  Lue lisää
 • John Deere 1010 G kiertueella


  7 maaliskuun, 2019

  John Deere Forestry tekee kuluvan kevättalven aikana mittavan kiertueen Suomen vaihtelevissa leimikoissa. Kiertue alkoi keskitalven taituttua ja jatkuu pitkälle kevääseen….


  Lue lisää
 • Varmatoimisuus on valttia


  18 tammikuun, 2018

  Isokyrössä pääpaikkaa pitävällä Laine Logistics Ky:llä on lyhyehköstä omasta historiasta huolimatta pitkät perinteet puunajosta. Yrityksen nykyisen omistajan Jani Laineen isä…


  Lue lisää