fbpx
 

PONSSE Opti 8 markkinoiden modernein tietokone metsäkoneisiin

PONSSE Opti 8 markkinoiden modernein tietokone metsäkoneisiin

PONSSE Opti 8 on alansa huipputeknologiaa edustava kosketusnäytöllinen PONSSE-metsäkoneisiin suunniteltu tietokone. PONSSE Opti 8 -tietokoneen suunnittelun ja muotoilun johtoajatuksena on käyttäjäystävällisyys, iso ja tarkka näyttö, ergonomisesti hyvä asettelu ohjaamossa sekä responsiivisuus, jotka kaikki parantavat metsäkoneenkuljettajan työskentelyolosuhteita.

Uudessa Opti 8 -tietokoneessa on enemmän suorituskykyä ja muistia kuin aiemmassa versiossa, mikä näkyy käyttäjälle nopeutena ja käytön sujuvuutena. Tietokoneen kovalevyn tallennuskapasiteetti on tuplattu tulevaisuuden sovellusten toiminnan varmistamiseksi.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
- OPTI 8 tietokoneen tuotesuunnittelussa on huomioitu ennen kaikkea soveltuvuus vaativaan metsäkoneympäristöön. Tietokoneen tuotekehityksestä vastaa Ponsse yhdessä konsernin teknologiayhtiö Epecin kanssa. Laitteet valmistetaan Epecin Seinäjoen tehtaalla, kertoo Markku Savolainen, tuotepäällikkö, laiteautomaatio. - OPTI 8 -tietokone mahdollistaa PONSSE-metsäkoneiden koneenohjausjärjestelmien kehityksen jatkossa entistä käyttäjäystävällisemmiksi, Savolainen jatkaa.

PONSSE Opti 8 -tietokone on vakiovarusteena PONSSE-harvestereissa ja kuormatraktoreissa vuoden 2021 alusta alkaen.   

Parhaat ominaisuudet vaativiin olosuhteisiin
  • Mahdollistaa koneiden tietojärjestelmien tuotekehityksen pitkälle tulevaisuuteen
  • Suunniteltu täyttämään PONSSE-metsäkoneiden ja metsäyhtiöiden korkeat laatuvaatimukset.
  • Kooltaan isompi 15,6” näyttö, jonka kirkkaus, tarkkuus ja katselukulma ovat huippuluokkaa. 
  • Kapasitiivinen kosketusnäyttö, jonka käytettävyys on vastaava kuin mobiililaitteissa.
  • Käynnistyy välittömästi myös erittäin kylmissä olosuhteissa.
  • Windows 10 -käyttöjärjestelmä

Ponsse kehittää aktiivisesti metsäkoneiden tietojärjestelmiä. PONSSE Opti -tuoteperheeseen kuuluvat koneenohjaus- ja mittalaitejärjestelmät harvestereille, kuormatraktoreille ja tela-alustaisille sovelluksille.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut älykkäisiin koneenohjausjärjestelmiin sekä sähkökäyttöisten työkoneiden kehittyneeseen elektroniikkaan. Epec Oy vastaa Opti 8 -tietokoneen valmistussuunnittelusta ja valmistuksesta. Epec Oy on Ponsse Oyj:n tytäryhtiö.

Muita aiheeseen liittyviä