fbpx
 

Ruotsalainen ForestX Trimble Forestryn jälleenmyyjäksi Skandinaviassa

Ruotsalainen ForestX Trimble Forestryn jälleenmyyjäksi Skandinaviassa

Trimble Forestry on valinnut ForestX-ruotsalaisyrityksen hoitamaan CONNECTED FOREST™ -pilvipalveluidensa jälleenmyyntiä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Iso osa Connected Forest -tuotteista on kehitetty Suomessa ja niillä on täällä jo laaja käyttäjäkunta. Nyt Trimble Forestry ja ForestX pyrkivät yhdessä tarjoamaan näitä innovatiivisia ja teknisesti edistyneitä ratkaisuja myös Skandinavian metsäteollisuuden käyttöön.

-ForestX:n asiantuntijoilla on vuosikymmenien kokemus alalta ja syvällinen käsitys Skandinavian metsäteollisuuden tarpeista ja operatiivisista vaatimuksista. ForestX on hyvä paikallinen yhteistyökumppani, jonka avulla varmistamme, että Connected Forest -asiakkaamme Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa saavat parhaimman mahdollisen palvelun, toteaa Trimble Forestry Europe Oy:n toimitusjohtaja Kevin Toohill.

– Olemme ylpeitä voidessamme yhdessä Trimble Forestryn kanssa tuoda monipuoliset, metsäspesifiset Connected Forest -ohjelmistoratkaisut Skandinavian markkinoille. Tiimimme on metsäteollisuuden teknologisen muutoksen etujoukoissa, ja yhteistyössä Trimble Forestryn kanssa voimme esitellä innovatiivisimmat metsätalousratkaisut markkinoillamme, sanoo ForestX AB:n toimitusjohtaja Carl Barck.

 

Kuvat:

Copyright: Trimble Forestry, Valokuvaaja: Veikko Somerpuro