fbpx
 

Stora Enson kesätyöpaikkojen haku avautunut

Stora Enson kesätyöpaikkojen haku avautunut

Stora Enson kesätyöpaikkojen haku kesäksi 2020 on avautunut ja viimeisetkin paikat avautuvat tammikuun alussa. Kesätyöpaikkoja on noin 900 ympäri Suomen. Hakuaika kesätyöpaikkoihin päättyy haettavasta paikasta riippuen helmikuun aikana. Vuonna 2019 Stora Enso sijoittui kolmanneksi Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa.

-Tarjoamme tulevanakin kesänä satoja kesätyöpaikkoja uusiutuvien materiaalien yhtiössämme. Stora Ensossa tavoitteenamme on valmistaa tulevaisuudessa puusta kaikkea sitä, mitä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, sanoo Tero Pesu, Stora Enson Suomen henkilöstöjohtaja. 

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Stora Enso tarjoaa monipuolisia kesätyö- ja harjoittelupaikkoja yksiköissään Suomessa. Tyypillisimmin kesätyöntekijät työskentelevät uusiutuvien materiaalien tuotannon prosessityöntekijöinä tai esimiestehtävissä, logistiikan tehtävissä, laboratoriossa, myynnissä, puunhankinnassa ja kunnossapidossa.

-Kesätyöntekijät ovat meille erittäin tärkeitä, ei pelkästään tulevan kesän lomakauden sujuvuuden vuoksi, mutta myös yhtenä merkittävämpänä tulevaisuuden osaajiemme kehitysväylänä. Sen vuoksi meille on ensiarvoisen tärkeää, että tarjoamme vastuullisen ja motivoivan kesätyön, jossa turvallisuus on huomioituna kaikissa työskentelyn vaiheissa, sanoo Tero Pesu.

Stora Enso kolmantena Vastuullinen kesäduuni -kilpailussa 2019

Stora Enso on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Vuoden 2019 kampanjaan liittyvässä kyselyssä Stora Enso sijoittui kolmannelle sijalle suurimpien työnantajien sarjassa. Stora Enson kunnossapitoyhtiö Efora sijoittui sarjassaan sijalle 10.

-Kesätyöntekijämme arvioivat työtehtävien mielekkyyden selvästi sarjan parhaaksi. Myös perehdytys ja ohjaaminen ylsivät erinomaiseen tulokseen. Kiitos huipputuloksista kuuluu kaikille Stora Enson työntekijöille, jotka ovat olleet mukana vaikuttamassa kesätyöntekijöiden kokemukseen, kertoo Hanna Hokkanen, joka vastaa Stora Enson työnantajamielikuvasta Suomessa.

Stora Enson kesätyöntekijät ovat antaneet positiivista palautetta työturvallisuuteen liittyvistä perehdytyksistä. Kaiken kaikkiaan 99% Stora Enson kesän 2019 kesätyöntekijöistä on kyselyn mukaan kokenut työkokemuksen vastaavan melko tai erittäin hyvin odotuksia.

Lisätietoja Stora Enson kesätöihin liittyen ja kaikki avoimet kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta www.storaensolle.fi

Vuonna 2019 Stora Enson kesätyöpaikkoihin tuli yli 12 700 hakemusta. Stora Ensolla on Suomessa noin 6 500 työntekijää ja tuotantoa 11 paikkakunnalla. Maailmanlaajuisesti konsernin palveluksessa on noin 26 000 henkilöä yli 30 maassa.

Muita aiheeseen liittyviä

 • Mercedes-Benz nousi kuudennelle sijalle henkilöautoissa


  12 lokakuun, 2020

  Syyskuussa ensirekisteröitiin 649 uutta Mercedes-Benz-henkilöautoa, ja markkinaosuus nousi peräti 7,7 prosenttiin. Kolmen vuosineljänneksen jälkeen Mercedes-Benz nousi maan 6. suosituimmaksi henkilöautomerkiksi…


  Lue lisää
 • Panssarisisuja maavoimille


  15 kesäkuun, 2020

  Maavoimat julkaisi viime viikolla SISU GTP 4×4 -testisarjan hankinnan, jonka tarkoituksena on kerätä tietoa ajoneuvon suorituskyvystä ja käytettävyydestä Puolustusvoimien liikkuvuuden…


  Lue lisää
 • Korjuukelpoisuuskartat helpottavat puunkorjuun suunnittelua


  13 marraskuun, 2017

  Suomen metsäkeskuksen uudet korjuukelpoisuuskartat helpottavat ympärivuotista puunkorjuuta ja sen suunnittelua. Metsäkoneyrittäjät voivat tarkastaa kartoilta, missä maasto kantaa korjuukalustoa. Myös maasto-…


  Lue lisää
 • Teitä päällystetään aiottua enemmän


  14 toukokuun, 2020

  Maanteitä ja kävely- ja pyöräteitä päällystetään tänä vuonna aiottua enemmän. Lisäksi jo päätettyjä väylien kunnossapidon toimenpiteitä aikaistetaan mahdollisuuksien mukaan.  –…


  Lue lisää