fbpx
 

Suvanto Trucks Oy:lle DAF-myynti

Suvanto Trucks Oy:lle DAF-myynti

Hyötyajoneuvojen ammattilainen Suvanto Trucks Oy on solminut sopimuksen uusien DAF-merkkisten rekka- ja kuorma-autojen myynnistä Nordic Truckcenterin kanssa. Suvanto Trucksin tavoitteena on kasvattaa DAFin kaluston markkinaosuutta Suomessa ja Ruotsissa.

Käytetyn raskaan kaluston myyjänä tunnettu Suvanto Trucks laajentaa toimintaansa nyt myös uuden kaluston myyntiin. Yhtiö on solminut sopimuksen Nordic Truckcenterin kanssa hollantilaislähtöisen DAFin edustuksesta Varsinais- ja Pohjois-Suomessa sekä Ruotsissa Helsingborgin alueella.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
-DAF tunnetaan ennen kaikkea korkeasta laadustaan ja yhtiön tuotteet täydentävät erinomaisesti valikoimaamme. Esimerkiksi jakeluliiketoiminnassa toimivat asiakkaamme ovat toivonut meiltä ratkaisuja myös uuden kaluston osalta ja nyt pystymme tähän tarpeeseen vastaamaan, Suvanto Trucksin toimitusjohtaja Timo Lahtinen sanoo.

DAF on yksi Euroopan johtavista raskaan kaluston valmistajista ja hakee voimakasta kasvua Pohjoismaisilta markkinoilta.

-DAF tunnetaan erityisesti korkeasta laadustaan ja vahvasta asiakastyytyväisyydestään. Euroopassa olemme lunastaneet jo ykkössijan vetoautomarkkinoilla, DAF Trucksin virallisen maahantuojan Nordic Truckcenterin maajohtaja Sampsa Rouhiainen kertoo ja jatkaa:

-Tarkoituksenamme on pitkäjänteisesti rakentaa DAFin markkinaosuuden kasvua Suomessa, sopimuksemme Suvanto Truckin kanssa tukee tämän tavoitteen saavuttamista.

DAFin kysyntää Suomessa tukee muun muassa arvostettu eurooppalainen palkinto, kun yhtiön DAF XF ja CF rekat valittiin vuoden kansainväliseksi rekka-autoksi MT Awardseissa. Suvanto Trucks Oy avasi syyskuun alussa toimipisteen Ruotsin Helsingborgissa. Suvanto Trucks on Suomen suurin itsenäinen raskaan kaluston kauppias, jonka liikevaihto oli vuonna 2018 liki 50 M€ ja myytyjen yksiköiden kokonaismäärä yli 1 100. Suomessa sillä on toimipisteet Turussa ja Tampereella.

Muita aiheeseen liittyviä

 • MKY ry jakoi Kolkuttaja-palkinnon


  26 maaliskuun, 2018

  Lauantaina 24.3.2018 Metsäalan Kuljetusyrittäjät Ry jakoi Kolkuttaja-palkinnon järjestyksessään kymmenettä kertaa. Palkinnolla on tarkoitus enintään kerran vuodessa huomioida jäsenyritysten toimintaedellytyksiin positiivisella…


  Lue lisää
 • Hannu Soimasuo Koneosapalvelu Oy:n toimitusjohtajaksi


  7 toukokuun, 2020

  Diplomi-insinööri Hannu Soimasuo on nimitetty Koneosapalvelu Oy:n toimitusjohtajaksi 31.8.2020 alkaen. Koneosapalvelun toimitusjohtajan tehtävässä Soimasuo toimii koko Koneosapalvelu-konsernin johtajana ja raportoi…


  Lue lisää
 • Bioenergia ry: Hiilinielujen laskennassa hyvä kompromissi


  13 syyskuun, 2017

  Euroopan parlamentti hyväksyi maankäyttösektorin päästölaskentaan muutoksen, joka on jäsenmaille tasa-arvoinen. Äänestys kumosi metsien hiilinielujen sattumanvaraisen laskennan, joka olisi nojannut historialliseen…


  Lue lisää
 • SISU-alkuperäisvaraosien jakelu TAVO Oy:lle


  13 syyskuun, 2019

  Sisu Auton varaosatoimintoja koskevan asiakaspalvelun ja varaosien saatavuuden kehittämiseksi Oy Sisu Auto Ab ja TAVO Oy ovat solmineet sopimuksen, jonka…


  Lue lisää