fbpx
 

TAVO AVASI RASKAAN KALUSTON VARAOSAMYYMÄLÄN JYVÄSKYLÄÄN

TAVO AVASI RASKAAN KALUSTON VARAOSAMYYMÄLÄN JYVÄSKYLÄÄN

Raskaan kaluston varaosien ja tarvikkeiden maahantuontiin sekä tukku- ja vähittäismyyntiin erikoistunut TAVO Oy on avannut myymälän Jyväskylään. Uusi myymälä on Tampereella vuonna 1976 toimintansa aloittaneen yrityksen viides toimipaikka.  Aiemmin TAVO on perustanut myymälän Seinäjoelle, Vaasaan ja Ouluun.  

Jyväskylän toimipaikka sijaitsee vilkkaalla Seppälänkankaan teollisuus- ja liikealueella Jyväskylän pohjoispuolella osoitteessa Kuormaajantie 46.

-Laajenevalle alueelle on keskittynyt paljon alan toimijoita, mikä oli ratkaisevaa paikan valinnassa, kertoo TAVOn myyntipäällikkö Marko Äikäs.

-Jyväskylä on vilkas liikenteen solmukohta, jossa koimme tarpeelliseksi olla mukana paikan päällä tarjoamassa palvelujamme raskaan liikenteen ammattilaisille. Keski-Suomen alueella meillä on ollut jo pidemmän aikaa paljon asiakaskuntaa.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Kiinteistö räätälöitiin vastaamaan varaosamyymälän tarpeita ja piha-alueella on helppo liikkua raskaalla kalustolla. Myymälästä löytyy kattava perusvarasto, jota mukautetaan ja kehitetään asiakaskunnan tarpeiden perusteella.

-Ammattitaitoisen ja asiantuntevan henkilöstön saaminen myymäläämme antaa loistavan lähtökohdan toiminnan aloittamiseen Jyväskylässä, sanoo Äikäs.

Muita aiheeseen liittyviä

 • MAN käynnisti tuotannon uudelleen


  30 huhtikuun, 2020

  MAN aloitti tuotantokatkon maaliskuun puolessa välissä turvatakseen työntekijöidensä turvallisuuden, mutta myös alihankintaketjuissa olleiden ongelmien ja kysynnän laskemisen vuoksi. Nyt linja-autojen…


  Lue lisää
 • Franzen-teroituskoneiden edustus Koneosapalvelulle


  30 lokakuun, 2018

  Koneosapalvelu on lyhyen tauon jälkeen ottanut takaisin myyntivalikoimaansa sahaketjujen automaattiset teroituskoneet. Teroituskoneissa Koneosapalvelu luottaa saksalaisen Johannes Franzenin yli 25 vuoden…


  Lue lisää
 • Volvo Trucks käynnistää sähkökuorma-autojen myynnin


  6 marraskuun, 2019

  Volvo Trucks aloittaa Volvo FL ja FE Electric sähkökuorma-autojen myynnin Euroopassa vastaten kestävän liikenteen ratkaisujen kasvavaan kysyntään kaupunkiympäristöissä. Sähkökuorma-autojen myynti…


  Lue lisää
 • VR Transpoint hankkii 200 uutta raakapuuvaunua


  28 kesäkuun, 2018

  VR Transpoint vastaa metsäteollisuuden kasvaneeseen kysyntään hankkimalla 200 uutta raakapuuvaunua. Lisäksi investointiin sisältyy optio 100:sta uudesta raakapuuvaunusta. Investoinnilla saavutetaan merkittävä…


  Lue lisää