fbpx
 

Volvo kuorma-autot Maxpo -messuilla Volvo CE:n osastolla sekä Autotuojien alueella

Volvo kuorma-autot Maxpo -messuilla Volvo CE:n osastolla sekä Autotuojien alueella

Maarakennus- ja ympäristönhoitokoneiden suurtapahtuma Maxpo järjestetään Hyvinkään lentokentällä 5.-7.9.2019. Volvo kuorma-autot ovat tänä vuonna Volvo Construction Equipment osastopaikalla A51 sekä erillisellä n. 500m2 kokoisella Volvo Trucks osastopaikalla Autotuojien yhteisalueelta U151. Maxpossa Volvo Trucks osaston pääroolissa ovat uudistuneet helpon hankkimisen ja omistamisen Volvo Pro-tuoteperheen autot.

Esittelyssä Volvo Trucksin osastolla (Autotuojien alueella U151):

 • Volvo Pro X: Volvo FMX13 10×4 sorakasettiyhdistelmä
  Suomen vaativiin olosuhteisiin optimoidulla erittelyllä ja järeällä HF-Autohuollon toimittamalla päällirakenteella. Tässä Pro X Volvo FMX mallissa on mm. ryömintävaihteisto, uuden sukupolven VDS ohjaus sekä 2. akselin nostotoiminto. Volvon ryömintävaihteisto sopii erityisen hyvin tarkkuutta vaativaan ajoon, ja tarjoaa markkinoiden parhaan liikkellelähtökyvyn. Volvo Dynamic Steering (VDS) –ohjaus: 70% kevyempi ohjaus, joka palautuu keskiasentoon ja kompensoi epätasaisuudet. Uutena ominaisuutena myös henkilökohtaiset asetukset, joita kuljettaja voi säätää haluamakseen. Toisen etuakselin nosto parantaa auton ketteryyttä ja säästää polttoainetta ja rengaskuluja.
 • Volvo Pro Wood: Volvo FH16 750 8×4 Pusher Tridem puutavara-auto
  Suomeen suunniteltu, laadukkaalla Alucarin päällirakenteella ja nopealla toimituksella valmiina ajoon. Pro Woodissa on mm. ryömintävaihteisto tuplaryöminnällä, markkinoiden monipuolisimmat ilmajousiratkaisut sekä kuljettajan työtä helpottava Volvo Dynamic Steering (VDS) –ohjaus sekä markkinoiden tehokkain 750hv moottori.
 • Volvo Pro Hook: Volvo FMX13 8×4 tag-tridem
  Takuulla laadukkaasti rakennettu tehdasasenteinen koukkulaiteauto matalakulkuisella FMX ohjaamolla, VDS ohjauksella, sekä uudella HIAB Ultima 24ZL taitto-liukukoukkulaitteella.
 • Volvo Pro Hook: Volvo FH13 8×4 tag-tridem
  Tehdasasenteinen koukkulaiteauto tilavalla FH ohjaamolla, VDS -ohjauksella sekä uudella HIAB Ultima 24SL koukkulaitteella. Kippausvakavuudesta huolehtii alustan ristikkovahvistukset, kippiautolle suunniteltu vetopalkkiratkaisu sekä lisäkallistuksenvakaaja viimeisellä akselilla.

Volvo Trucks asiantuntijat myös Volvo CE osastolla A51, esittelyssä:

 • Volvo Pro Wood: Volvo FH16 750 8×4 pusher-tridem
 • Volvo Pro X: Volvo FMX13 10×4

Volvo Pro -tuoteperhe: Paljon enemmän kuin kuorma-auto

Volvo Pro -malliston kehittämisessä on lähdetty suomalaisten kuljetusyritysten arjesta ja tarpeista. Uudistunut Volvo Pro –tuoteperhe helpottaa ja nopeuttaa eri kuljetustehtäviin räätälöidyn kuorma-auton hankkimista. Volvo Pro –paketti kattaa kuorma-auton kokonaisuudessaan eli alustan ja päällirakenteet. Lisäksi siihen voi yhdistää esimerkiksi rahoitus-, huolto- ja kalustonhallintapalveluita.

Volvo Pro -kuorma-autoista löytyy malleja eri käyttöalan kuljetustehtäviin FL Pro City jakeluautosta aina raskaaseen 5-akseliseen Pro X maansiirtoautoon. Volvo Pro –tuoteperheen ansiosta on entistä helpompi hankkia eri kuljetustehtäviin tarkoitetut autot.

-Volvo Pro on oikea ratkaisu niille, jotka tarvitsevat omaan ajotehtäväänsä räätälöidyn auton, mutta haluavat jättää yksityiskohtien ja ominaisuuksien säätämisen asiantuntijalle. Ostaminen ja omistaminen on helppoa, mikä vapauttaa aikaa muuhun, Volvo Finland Ab:n myyntijohtaja Reino Manninen sanoo.

Saatavilla on 12 erilaista Volvo Pro-konseptia, jotka kattavat lähes kaikki kuljetustehtävät maansiirrosta ja puunajosta rahtiajoon ja jakeluun.


Volvo Pro auttaa hallitsemaan kuluja

Volvo Pro –tuotteilla kuljetusyritys saa laadukkaan kokonaispaketin, joka on ajotehtävään räätälöity.

-Nopea toimitusaika sopii aikataulukriittisiin tilanteisiin, jossa kuljetusyritys tarvitsee ripeästi uuden kuorma-auton tuottavaan työhön. Meillä on koko ajan Volvo Pro –autoja tuotantoputkessa – niin tehtaalla kuin päällirakentajalla – asiakkaille toimitettavaksi., Volvo Trucksin Manninen jatkaa.

Koe ajamisen helppous: Volvo Pro autot kiertueelle Maxpon jälkeen Volvo konseptiautojen tilausmäärät ovat voimakkaassa kasvussa. Volvo Pro-autoja on esitelty tänä vuonna myös Helsingin Kuljetusmessuilla toukokuussa, sekä Power Truck Show:ssa elokuussa. Maxpon jälkeen autot suuntaavat 10 paikkakuntaa kattavalle koeajokiertueelle, joka alkaa Volvon Riihimäen toimipisteessä HF-Autohuollossa la  21.9. klo 9-14.

Muita aiheeseen liittyviä

 • Volkswagen Amarok on vuoden pick-up 2018


  28 marraskuun, 2017

  Kansainvälinen Van of the Year-tuomaristo palkitsi Volkswagen Amarokin ”Vuoden pick-up 2018” -palkinnolla. Amarokissa on erinomaiset työominaisuudet, minkä lisäksi tuomariston vakuuttivat…


  Lue lisää
 • Iveco hyötyautomallisto esittäytyy kevätkiertueella


  11 huhtikuun, 2018

  Iveco kevätkiertue 2018 matkaa toukokuun aikana halki Suomen. Kiertueen päätähtinä toimivat uusi Stralis X-WAY -mallisto ja markkinoiden laajin Iveco Natural…


  Lue lisää
 • Keto-harvesterit Skogsnoliassa


  11 kesäkuun, 2019

  Kone-Ketosen viimeisimmät uutuudet eli Keto-Forst Eco ja ympäripyörivällä kääntäjällä varustettu Keto 51 Eco LD 3 -harvesterit esitellään Ruotsissa, Skogsnolia -messuilla…


  Lue lisää
 • Parker Hannifin 100 vuotta tänään 13.3.2017


  13 maaliskuun, 2017

  Maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatiotekniikan tuotteiden valmistaja Parker Hannifin Corporation viettää tänään maanantaina 13.3.2017 perustamisensa 100-vuotispäivää. – Tänä vuonna…


  Lue lisää