fbpx
 

YTN aloittaa paikalliset keskustelut työehdoista metsäalalla

YTN aloittaa paikalliset keskustelut työehdoista metsäalalla

Metsäteollisuus ry ilmoitti luopuvansa työehtosopimustoiminnasta. Samalla julkisuuteen kerrottiin, että jatkossa työehdot sovitaan paikallisesti. Metsäteollisuuden ylemmillä toimihenkilöillä ei tähän saakka ole ollut työehtosopimusta, joten viesti työehtojen sopimisesta on ilahduttava.

Ylemmät toimihenkilöt YTN reagoi muuttuneeseen tilanteeseen. Se aloittaa pikaisesti paikalliset keskustelut siitä, miten yritysten ylempien toimihenkilöiden työsuhteiden ehdot jatkossa yrityksissä sovitaan.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
– Uskomme, että julkisuuteen annettu ilmoitus on vilpitön ja tulevaisuudessa koko henkilöstön työsuhteiden ehdoista halutaan yrityksissä sopia. Siksi kartoitamme tilanteen keskusteluilla ja teemme neuvotteluesitykset pikaisesti, sanoo YTN:n neuvottelupäällikkö Petteri Oksa.

Metsäteollisuudessa on noin 6 000 ylempää toimihenkilöä. He työskentelevät muun muassa laatu-, tutkimus-, tuotekehitys-, projekti- ja johtotehtävissä.

ARTIKKELI JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
– Heidän panoksensa teollisuudenalan menestykselle on aivan keskeinen. Siksi alan tulevaisuuden kannalta onkin oleellista, että myös ylemmät toimihenkilöt voivat luottaa tulevansa oikein ja hyvin kohdelluiksi työsuhteiden ehtojen osalta, Oksa sanoo.

Muita aiheeseen liittyviä