Metsätrans-Lehti Oy
Ajankohtaista

Messujärjestäjä Expomark Oy siirtää tapahtumiaan

Syys-lokakuun vaihteeseen suunniteltu Pohjoinen Teollisuus siirtyy järjestettäväksi ensi vuonna. Energia-alan suurtapahtuma Energiamessut puolestaan järjestetään seuraavan kerran vasta syksyllä 2022. Syy tapahtuman siirtoon on tapahtuma-alan jatkuvasti muuttuva tilanne, joka on vaikuttanut monien tapahtumien toteuttamissuunnitelmiin. Molempien messujen järjestäjä on Expomark Oy.

Kulunut vuosi on mullistanut monien tapahtumajärjestäjien suunnitelmia. Pohjoisen Teollisuuden siirtopäätös syntyi hyvässä yhteistyössä tapahtuman näytteilleasettajien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Pohjoinen Teollisuus -tapahtumalla on oma ainutlaatuinen paikkansa Suomen teollisuustapahtumien joukossa. Haluamme toteuttaa tapahtuman sen ansaitseman arvon mukaisesti ja kutsua pohjoisen teollisuuden toimijat koolle, kun kaikilla on jälleen mahdollisuus osallistua. Tapahtumiemme perusta on tuoda yhteen alojen tärkeimmät yritykset, osaajat ja toimijat, sanoo Expomark Oy:n toimitusjohtaja Tomi Niemi.

Näytteilleasettajien osallistuminen siirtyy automaattisesti uuteen ajankohtaan.

Pohjoinen Teollisuus on teollisuuden ammattilaisten kaksipäiväinen tapahtuma, joka esittelee laajasti teollisuuden palveluita, tuotteita ja uusinta tietoa. Edellisellä kerralla, vuonna 2018 Ouluhallissa tapahtumaan osallistui satoja näytteilleasettajia ja yli 4000 messuvierasta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Seuraavan kerran Pohjoinen Teollisuus järjestetään Ouluhallissa 2.-3.6.2021.

Energiamessujen osalta tapahtuman tarkka ajankohta vahvistuu myöhemmin.

- Haluamme varmistaa laadukkaan ja kansainvälisen energiatapahtuman kaikille osallistujille. Siirtopäätös syntyi hyvässä yhteistyössä näytteilleasettajien kanssa ja edelliskerran kävijöille tekemämme kyselyn perusteella. Nykyinen matkustustilanne rajoittaa sekä kotimaisten että kansainvälisten kävijöiden vierailua tapahtumassa, sanoo Niemi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Energiamessut on Suomen suurin energia-alan tapahtuma. Joka toinen vuosi järjestettävä kolmipäiväinen tapahtuma on suunnattu energian tuotannon ammattilaisille, energiayhtiöiden ja -teollisuuden edustajille, valmistavalle teollisuudelle sekä isojen julkis- ja teollisuuskiinteistöjen energiaratkaisuista päättäville. Energiamessut järjestettiin edellisen kerran vuonna 2018.