Ajankohtaista

Maxpo 2021 jo seitsemättä kertaa Hyvinkäällä

Maxpo 2021 Maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden ammattimessut järjestetään 2. – 4.9.2021 Hyvinkään lentokentällä. Paikka on vakiintunut joka toinen vuosi järjestettävän tapahtuman pitopaikaksi. Myös ensi syksynä on odotettavissa laaja kattaus uutuuskoneita. Messukeskus järjestää Maxpo-messut Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta.

Hyvinkään lentokentälle rakentuu ensi syksynä maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita ja kuljetuskalustoa kaikissa kokoluokissa esittelevä Maxpo 2021. Tapahtumasta on jo varattu osastoja ahkerasti ja yli puolet näyttelytilasta on täynnä. Osastoja on suurennettu ja varaustilanne on parempi kuin kaksi vuotta sitten samaan aikaan. Viime kerralla vuonna 2019 Maxpoon osallistui yli 250 yritystä ja käytössä oli yli 61 000 neliömetriä. Ammattikävijöitä messuilla oli kolmen päivän aikana lähes 15 000.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tapahtuman toimeksiantaja Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n puheenjohtaja on vaihtunut viime kertaisesta ja nyt vetäjänä on Marakon-konsernin hallituksen puheenjohtaja Tomi Veijalainen, joka uskoo Maxpo-messujen olevan ensi syyskuussa entistäkin tärkeämpi tapahtuma sekä näytteilleasettajille että kävijöille.

- Nyt poikkeuksellisen vuoden aikana on peruutettu useita alan tärkeitä ammattitapahtumia sekä Suomessa että ulkomailla. Uskon, että ensi syksynä koneita päästään vihdoin esittelemään laajasti. Syyskuun Maxpo-messut tarjoaa alan ammattilaisille loistavan paikan tutustua uutuusmallistoihin ja tulevaisuuden ympäristöystävällisiin teknologioihin. Suunnittelemme ja kehitämme nyt Maxpo-messuja hyvällä sykkeellä.

Maxpo on kaupallinen tapahtuma

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Maxpo-messuilla tehdään perinteisesti paljon kauppaa. Ensi syksynä Maxpo haluaa palvella entistä paremmin kävijöitä ja näytteilleasettajia ja tästä syystä messualuetta on selkeytetty entisestään. Messujen kaupallisuus on tärkeää ja uutuuksia tuodaan esille osastohaastatteluissa. Maxpo-messujen kävijätyytyväisyys on ollut huikeat 95 % ja se pyritään pitämään yhtä hyvänä myös ensi vuonna.

Maxpo 2021 -messut järjestetään 2. – 4.9.2021 Hyvinkään lentokentällä. Tapahtuma on avoinna torstaina ja perjantaina 2. – 3.9.2021 klo 9-17 ja lauantaina 4.9.2021 klo 9-16. Maxpo-messut järjestää Messukeskus Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta.