Tapahtumat

Maxpo avasi messukauden – kävijämäärä jäi selvästi edelliskerroista

Maanrakennusalan suurtapahtuma Maxpo on perinteisesti pidetty parittomina vuosina syyskuun alussa, vuorovuosin Finnmetkon kanssa. 2021 tapahtuma jäi väliin koronapandemian takia ja nyt Maxpo oli löytänyt uuden ajankohdan toukokuun alusta. Näytteilleasettajia mukana oli ennätysmäärä, yli 300 kappaletta, vaikka muutamia merkittäviä toimijoita olikin poissa.

Maxpo 2022
Lähes kolmen vuoden tauon jälkeen järjestetty Maxpo oli houkutellut Hyvinkään lentokentälle ennätysmäärän, yli 300 näytteilleasettajaa. Kävijämäärä jäi kuitenkin selvästi aiempien tapahtumien tasosta. Etenkin sateisena ja tuulisena avajaispäivänä väkeä oli liikkeellä maltillisesti.

Tapahtuman kävijämäärä jäi noin 10 000 tasolle, kun aiempina vuosina messuvieraita on käynyt jopa 15 000. Monet näytteilleasettajat arvelivat, että keväinen ajankohta ei maanrakennusalan ammattilaisille ole niin hyvä, kun sesonki on töissä kiivaimmillaan. Messujärjestäjät ilmoittivatkin, että ensi vuonna tapahtuma palaa tutumpaan ajankohtaan ja normaaliin vuosirytmiin.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.