Ajankohtaista

Veho myy Käyttöautolle Vaasan alueen pakettiautoliiketoiminnan

Veho Oy Ab ja Käyttöauto Oy ovat sopineet yrityskaupasta, joka koskee Vaasan Mercedes-Benz pakettiautojen ja kevyiden kuorma-autojen myyntiä.

Syyskuun alusta alkaen Käyttöauto alkaa myydä myös Mercedes-Benz pakettiautoja ja kevyitä kuorma-autoja, joiden myynnistä Vaasassa on vastannut Veho Oy Ab. Käyttöauto on jo aikaisemmin vastannut Mercedes-Benzin paketti- ja kuorma-autojen huollosta Vaasan alueella.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Mercedes-Benz hyötyautojen edustus tuo Käyttöautolle merkittävän lisän kuljetusautojen kategoriaan. Vehon palveluksessa ollut henkilökunta siirtyy Käyttöauton palvelukseen, kertoo Käyttöauton toimitusjohtaja Jyrki Viitala

- Varmistaaksemme Mercedes-Benzin pakettiautojen ja kevyiden kuorma-autojen menestyksen jatkossakin Vaasan alueella on tärkeää, että myynti ja huolto ovat osaavissa käsissä ja molemmat osa-alueet ovat saman hyvän toimijan käsissä. Aiemmat pitkäaikaiset hyvät kokemukset Käyttöauton kanssa mahdollistivat yhteistyön syventämisen myös tällä osa-alueella. Kuorma-autojen myynti tapahtuu jatkossakin Vehon oman verkoston kautta, kertoo Vehon kuorma- ja linja-auto liiketoiminnan johtaja Rami Keinänen.

Käyttöautolla on entuudestaan Audi-, BMW-, Mercedes-Benz-, Seat- ja Volkswagen-henkilöautomyynti sekä hyötyautokategoriassa Volkswagen-pakettiautot sekä Volvo- ja Renault-kuorma-autot. Yritys työllistää Vaasassa Rantamaantiellä runsaat 100 autoalan ammattilaista.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy