Metsäkoneurakointi

John Deere vahvistaa asemaansa Pohjanmaalla

Metsä- ja maatalouskoneiden täyden palvelun huolto- sekä varaosaliike, Esan Paja Oy juhlisti uuden varaosamyymälän avajaisia Seinäjoella perjantaina 12.5.2017.

- Varsinainen remontti valmistui pari kuukautta sitten, ja varaosakaruselli on pyörinyt nyt viikon verran uudella puolella, toimitusjohtaja Timo Hietarinta kertoi tyytyväisenä avajaisten lomassa.

Myös John Deeren Pohjanmaan piiripäällikkö Kimmo Västi oli tyytyväinen, kun uudistus oli saatu maaliin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- John Deeren kanta tulee varmuudella kasvamaan Pohjanmaalla. Koneet ovat huippulaitteita ja ne vaativat myös huippupajan rinnalle. Konemyynti ja huolto- sekä varaosapalvelut kulkevat aina käsi kädessä, ja nyt tälle puolelle on saatu selvää vahvistusta. Esan Paja on palkannut ja kouluttanut lisää väkeä, ja kun tämä yhdistetään kehittyneeseen diagnostiikkaan, saadaan yrittäjien huoltoseisokkien pituudet minimoitua.

Kotimaan konemyynnin ja jälkimarkkinointitoimintojen johtaja Mika Hannonen kertoi John Deere Forestryn panostavan Pohjanmaan alueeseen.

- Konemyyjä aloitti vuosi sitten, ja huolto- sekä varaosatoiminnot nousevat nyt uudelle tasolle.

John Deeren keväällä lanseeraamat keskikokoluokan G-sarjan ajokoneet ovat Hannosen mukaan saaneet erinomaisen vastaanoton.

- Ensimmäisiä koneita on toimitettu asiakkaille ja tilauskanta on vahva.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy