Ajankohtaista

Volkswagenilta pikkupakettiauto

Volkswagen palaa pienten pakettiautojen markkinoille Volkswagen up! Cargo -pakettiautolla. Monille yrittäjille pienemmän kokoluokan pakettiauto on oiva valinta pienempiin kuljetuksiin ja jakelutarpeeseen. Volkswagen up! Cargo on pienten kuljetusten kuningas kokoonsa nähden erinomaisilla tiloillaan ja ajo-ominaisuuksillaan. Volkswagen up! Cargon kantavuus on 433 kg ja tavaratilan tilavuus 0,93 m3. Volkswagen up! Cargo -pakettiauton hinnat alkavat 16 382,15 eurosta.

Volkswagen up! Cargo -pakettiauto perustuu 5-oviseen Volkswagen up! -henkilöautoon. Se on varustettu 1,0-litraisella 48 kW:n (65 hv) bensiinimoottorilla ja viisivaihteisella manuaalivaihteistolla. Bensiinimoottorin vääntö on 91 Nm (2950–3150 r/min).Volkswagen up! Cargon yhdistetty kulutus on 5,1 l/100km ja CO2-päästöt 117 g/km. Henkilöautosta tehdään pakettiautoversio asentamalla siihen Verhoomo Sorsan tekemä ”pakettiautosarja”. Auton alkuperäiset takaistuimet toimitetaan aina auton mukana, joten auton voi halutessaan palauttaa takaisin henkilöautoksi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Volkswagen up! Cargo -pakettiauton merkittävimpiä vakiovarusteita ovat mm. Hill Hold –mäkilähtöavustin, led-päiväajovalot ja halogeeniajovalot, monitoimikamera avustavia järjestelmiä varten, kaistallapitoavustin Lane Assist, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, Climatic-ilmastointi, Radio Composition Phone USB-liitännällä, 2 kaiuttimella ja Bluetooth-yhteydellä ja monitoiminäyttö Plus sekä 12V-pistorasia kojelaudassa. Lisävarusteena saatavilla on esimerkiksi avustavat järjestelmät -paketti, joka sisältää peruutuskameran, pysäköintitutkan takana ja vakionopeudensäätimen. Tavaratilan ja etuistuinten väliin on myös mahdollista saada lisävarusteinen teräksinen suojaverkko.