Metsäteollisuus

Kotkamillsistä FC KTP:n virallinen pääyhteistyökumppani

Täysin kierrätettävää elintarvikekartonkia valmistava Kotkamills ja FC KTP ovat solmineet jalkapallokaudelle 2021 laajan yhteistyösopimuksen. Pääyhteistyökumppanuus kattaa miesten ja naisten edustusjoukkueet sekä myös seuran juniorit.

- Yhteistyökumppanuuden keskeisinä teemoina ovat vastuullisuus ja paikallisuus. Haluamme olla tukemassa vahvasti paikallisia toimijoita ja menestyksekästä urheiluseuratoimintaa, toteaa Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen.

- Yhteistyösopimus Kotkamillsin kanssa mahdollistaa merkittävän lisän lasten ja nuorten valmentajakoulutukseen. Myös varustehankintoja on nyt mahdollisuus tehdä seuran puolesta kaikkein eniten niitä tarvitseville, iloitsee FC KTP:n valmennuspäällikkö Janne Hyppönen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Kumppanuus helpottaa myös naisjoukkueen kauteen valmistautumista sekä fyysisen valmennuksen ja kuntoutushoidon järjestämistä, kertoo FC KTP:n avainasiakaspäällikkö Jari-Pekka Gummerus.

FC KTP käyttää jatkossa Kotkamillsin kartongista valmistettuja kuppeja ja astioita ottelu- ja muissa tapahtumissaan. Käytettyjen astioiden kierrätyksessä Kotkamills ja FC KTP tekevät tiivistä yhteistyötä.

- Tavoitteena on välittää tietoa ympäristöystävällisyydestä ja vastuullisuudesta, ja tuoda Kotkamillsin tuotteita ja ratkaisuja tutuiksi koko seurayhteisölle ja eri sidosryhmille. Kun peleissä käy katsojia vauvoista vaareihin, niin uusien materiaalien käyttökokemus sekä ympäristöystävälliset ja vastuulliset kierrätystavat tulevat tutuiksi laajalle yleisölle, sanoo Saila Kettunen, Kotkamillsin vastuullisuusjohtaja.