Metsätrans

Maaliskuun Metsätrans-tarjous

Metsäalan painavimmat tilastot sisältävä vuoden 2021 ensimmäinen Metsätrans-lehti on ilmestynyt! Tilaa koko vuoden lehdet tarjoushintaan tai tutustu lehteen tilaamalla vuoden 2021 kaksi ensimmäistä numeroa. Molempiin tilauksiin läiskäisemme kaupan päälle uudistetun Metsätrans-pipon!

Vuoden ensimmäisessä lehdessä mukana perinteiseen tapaan kattavat tilastot puuautojen ja metsäkoneiden rekisteröinneistä sekä metsäalan yrityksistä. Näitä tietoja et muualta löydä!

Tilaamalla nyt vuoden 2021 kaikki Metsätrans-lehdet erikoishintaan, saat metsäalan halutuimman pipon kaupan päälle. Tarjolla myös tutustumispaketti, eli kaksi vuoden 2021 ensimmäistä numeroa ja pipo päätä paleltamattoman muikeaan tarjoushintaan.

Uudistunut Metsätrans Limited Edition -pipo

Aiemmassa kampanjassa kaupanpäällisinä olleet Metsätrans-pipot vietiin jälleen käsistä, mutta nyt olemme saaneet uuden, rajoitetun erän.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Uudistetut pipot ovat väriltään grafiitinharmaita, ja niiden painatus on vähäeleisen tyylikäs. Ja musta. Tämä pipomalli on edeltäjiään matalampi, joten sen pitäisi sopia täydellisesti myös turvakypärän alle pakkaspäivinä. Jos ei sovi niin sitten on kypärässä jotain vikaa. Mitoiltaan onesize pipon pitäisi istua kaiken kokoisiin ja muotoisiin nuppeihin.

Sinun tehtäväksesi jää valita, haluatko piposi metsäkoneen vai puuauton kuvalla varustettuna, voit merkitä valintasi tilauslomakkeen lopusta löytyvään lisätietoja-kenttään.

Valitse mieleisesi lukupaketti

Valitse sinulle sopivin lukupaketti metsäalan painavinta asiaa. Talvitarjouksena koko vuoden lehdet + pipo erikoishintaan, ja ujommille yksilöille tutustumispakettina kaksi lehteä pipolla höystettynä. Jos pipohylly on jo täynnä, niin toki voit tehdä jatkuvan tilauksen myös ilman sitä.

Talvitarjous

  • Lehdet painotuoreena kotiovelle kannettuna
  • Koko vuosikerta 2021 (jatkuu kestotilauksena)
  • Yhteensä kuusi lehteä (numerot 1-6/2021)
  • Uudistunut Metsätrans-pipo kaupan päälle

Tarjoushinta: 55 €

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

tai

Tutustumistarjous

  • Vuoden 2021 kaksi ensimmäistä Metsätrans-lehteä
  • Lehdet painotuoreena kotiovelle kannettuna
  • Uudistunut Metsätrans-pipo kaupan päälle

Tarjoushinta: 20 €

Hinnat voimassa 15.3. asti. Tartu härkämäistä tarjousta sarvista ja tilaa Metsätrans-lehti tämän linkin kautta: https://metsatrans.com/tilaa-lehti/