Puutavara-autoilu

Asiakkaat arvostavat palvelua ja valinnanvaraa

- Keväällä tuli 30 vuotta täyteen Volvojen kauppaa. Mallit ovat muuttuneet ja painot nousseet, mutta itse kaupanteko on pysynyt perusteiltaan samana. Asiakkaaseen on kyettävä luomaan rehellisen avoin suhde, jonka pohjalta molemminpuolisesti onnistunutta kauppaa lähdetään hieromaan, Sairanen tunnustaa.

Lappeenrannan Mustolassa olevassa Auto-Killan toimipisteessä on kuorma-automyynnin ja varaosapalvelun lisäksi 12 ammattilaisen voimin pyörivä huoltokorjaamo.

Auto-Kilta Trucks Oy:n Savonlinnassa toimiva myyntipäällikkö Pasi Sairanen kertoo tavallaan ajautuneensa alalle. Ensimmäinen kosketuksen raskaaseen konekauppaan Sairanen sai vuonna 1986, kun hän sai paikan Pietikäisen Jussin Rekkavaruste firman toimistosta. Laskutusten ja muun paperihomman pyörittämisessä ala alkoi tuntua tutulle ja kiinnostavalle. Vuonna 1990 Sairanen siirtyi Mikkeliin Vauhtivaunu Oy:n palvelukseen vastuualueenaan Volvon kuorma-autojen myynti.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.