Puutavara-autoilu

Metsäalan kuljetusyrittäjien vuoden kuljetusyritys: Kuljetus Haavisto Oy Metsälästä

Metsälä on pieni kylä Kristiinankaupungissa, aivan kasitien varrella. Kuten muuallakin Suomessa, suurin osa palveluista kylältä on hävinnyt, mutta huoltoaseman yhteydessä toimiva Metsälän baari on sentään edelleen pystyssä. Huoltamon pihalla seisoo kolme puutavara-autoa, joista jokaisen kyljestä erottuu sukunimi Haavisto. Tapio Haavisto on käynyt heittämässä aamusta tukkikuorman Poriin Seikun sahalle, ja istuu nyt kantapaikassaan lounaalla. Samalla asialla ovat myös Haaviston pojat Kari ja Petri. – Lähes päivittäin tässä tulee käytyä, jos vähääkään ajot osuvat kohdille, ruoka on oikein maistuvaa, Haavisto kehuu paikallista.

Tapio Haavisto on Kuljetus Haavisto Oy:n nokkamies. Metsäalan kuljetusyrittäjät ry palkitsi yrityksen Vuoden kuljetusyrityksenä vuosikokoustapahtumassaan Porin Yyterissä 25.9.2021.

Kun jälkiruokakahvikin on nautittu ja lepoaika täyttynyt, Tapio Haavisto nousee uuden Volvon ratin taakse. Lähdemme hakemaan seuraavaa kuormaa aivan Tapion lapsuudenmaisemista. Samalla on hyvä kerrata hieman yrityksen historiaa.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.