Metsäkoneurakointi

Maailman mahtavin metsäkonekiertue

Ponssella on aihetta juhlaan, sillä koneita on tehty Vieremällä jo puoli vuosisataa. Juhlavuotta vietetään, kuinkas muuten kuin savotalla, yhdessä asiakkaiden kanssa. Historiallisen mittava juhlakiertue lähti liikkeelle juhlarekan johdolla Varsinais-Suomen Aurasta tammikuun loppupuolella.

Tomi Lohivuon keikka juhlarekan ratissa on reilun 22 000 kilometrin pituinen ja kestää paria pientä taukoa lukuunottamatta syyskuun alkuun asti. Kuten laulussa todetaan: ”Sitä pitkän matkan tehdä saa, kun on pakko kauas matkustaa”. Liki 30 maata ja yli sata paikkakuntaa käsittävä kiertue on historiallisen laaja.

Suomessa juhlasavotoita on kaikkiaan kuusi. Tämän jälkeen ulkomaan eläjien on mahdollista päästä ihmettelemään suomalais-savolaista osaamista. Suomen jälkeen kiertue ”Porukalla – Together” kulkee läpi Euroopan ja jatkaa matkaansa Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan, Aasiaan ja Australiaan.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.