Metsäkoneurakointi

Oikea asenne on ammattitaidon perusta

- Yhdeksän omaa tytäryhtiötä ja 26 jälleenmyyjää ympäri maaliman pitävät meikäläisen liikkeellä. Niin ja Suomen myyntiorganisaatio tulee vielä näiden lisäksi, kertoo Ponssen myynti- ja markkinointijohtaja Jarmo Vidgren erittäin mielenkiintoiseksi kokemastaan työstä.

Jarmo Vidgrén
Ponssella ei levätä laakereilla vaikka markkinatilanne näyttää hyvältä. Menestyksen ja vakaa tulevaisuuden taustalla on määrätietoinen työ ja sitä tekemään sitoutuneet ihmiset.

Jarmon työura Ponssella alkoi 1990 luvulla varastolta, missä nuorukainen oli kesätöissä. Ensimmäinen varsinainen työ oli takuukäsittelijän pesti Vieremällä. Ruotsissa vierähti pari vuotta ja sen jälkeen Jarmo oli vajaa pari vuotta Lohjan alueella myyntimiehenä. Sitten miehen oli aika palata Vieremälle myyntiä vetämään. Ensin vastuulla oli kotimaan myynti yhdessä Erkki Karppisen kanssa, tämän jälkeen vuonna 2006 Pohjois-Eurooppa ja vuonna 2008 koko maailma tuli hänen vastuulleen. Kun takana on monipuolinen työura, kentän tilanteet ja ongelmat on helpompi ymmärtää.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.