Metsäkoneurakointi

Ponsselta jättimäisiä uutuuksia

Ponsse Show Sweden järjestettiin Surahammarissa toukokuun loppupuolella. Tapahtumassa ensiesittelynsä saivat kaksi suuremman kokoluokan tuoteuutuutta, Ponsse Scorpion Giant-harvesteri ja Ponsse Mammoth-kuormatraktori. Molemmat uutuuksista ovat syntyneet asiakkaiden toiveista parantamaan tuottavuutta niillä markkinoilla, joissa suuremmille koneille on kysyntää.

Ponsse Scorpion Giant
Uusi Ponsse Scorpion Giant sai ensiesittelynsä työnäytöksessä. Koneen omapaino on noin 24 tonnia. Nosturina on vahvempi C50+ -malli, jonka myötä Giant soveltuu käytettäväksi myös uuden H8-harvesteripään kanssa.

Viime vuonna uudistuneen Ponssen Scorpion tuoteperheen täydentävä Giant-malli on kehitetty vetovoimaltaan liikkumaan ketterästi haastavissakin olosuhteissa, kuten lumessa, jyrkissä rinteissä ja pehmeillä. Sen uusi C50+ -nosturi auttaa suurempienkin runkojen käsittelyssä ja mahdollistaa uuden Ponsse H8-harvesteripään käytön. H8 on saatavana myös Ponssen Ergo- ja Bear-harvestereihin. Muut Giantin kanssa yhteen soveltuvat hakkuupäävaihtoehdot ovat Ponsse H6, H7 ja H7DH Euca.Ponssen harvesterivalikoimassa Scorpion Giant on toiseksi voimakkain malli Bearin jälkeen.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.