Metsäkoneurakointi

Uusi Ponsse Mammoth -kuormatraktori - ennennäkemätöntä kuormankantokykyä

Ponsse Mammoth

Tuottavuudeltaan voimakas PONSSE Mammoth -kuormatraktori vie Ponssen kuormatraktoreiden tuotevalikoiman uuteen 25 tonnin kantoluokkaan. Portaattomalla CVT-ajovoimansiirrolla ja PONSSE K121-kuormaimella varustetun Mammothin järeiden runkorakenteiden ja väkivahvan hydrauliikan ansiosta isot rungot ja raskaat kuormat liikkuvat vaivattomasti haastavissakin maastoissa.

Mammothissa ergonomia huomioitu kaikessa kehityksessä

PONSSE Mammoth -kuormatraktorissa metsäkoneenkuljettajan ergonomia on huomioitu kaikessa kehityksessä. Tuottavuudeltaan uusi kuormatraktori on parhaimmillaan, kun ajomatkat ovat pitkiä. Ajomäärät vähenevät, kun kerralla saadaan tuotua enemmän runkoja.

Uutuusominaisuuksia tuottavuuden parantamiseen

Yksi näkyvimmistä uutuuksista on PONSSE Active Seat, joka on metsäkoneenkuljettajien toiveista kehitetty istuimen toiminto. Uusi Acti­ve Seat parantaa käytettävyyttä, koska istuin kääntyy ja seuraa nosturin liikkeen mukaan työympäristöä ja tekee näin metsäkoneenkuljettajan työstä tuottavampaa. Ponssen kehittämä Active Seat on saatavana vain PONSSE-metsäkoneisiin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

PONSSE Mammoth voidaan varustaa Ponssen kehittämällä, rakenteeltaan yksinkertaisella ja hyvin toimivalla ohjaamon vaimennusjärjestelmä Active Cabinilla. Sen avulla metsäkoneenkuljettaja jaksaa paremmin pitkänkin työvuoron, kun järjestelmä vaimentaa ohjaamoon kohdistuvat rasitukset. Active Cabin on saatavana Mammothin lisäksi Buffalo-, Elephant- ja Elephant King -kuormatraktoreihin.

Mammothiin on saatavana pitkä takarunko, jonka ansiosta ylipitkien runkojen kuljetus onnistuu hyvin esimerkiksi Etelä-Amerikan plantaaseilla. Mammothissa on Ponsse-tuoteperheen suurin kuormatila 6,8 tai 8,0 m², asiakkaan valinnan mukaan.

PONSSE Active Crane on kuormatraktorin kuormaimen hallintajärjestelmä, jolla kuljettaja ohjaa yksittäisten toimintojen asemesta kahmarin liikettä ja antaa kuljettajan tehokkaasti keskittyä kuormaintyöskentelyyn. Active Cranea hallitaan helposti kahdella ohjainvivulla, joista toisella ohjataan kahmarin korkeutta maasta ja toisella liikkeen suuntaa.

Uutuuspalvelu PONSSE Active Manual opastaa ja ohjaa videoiden avulla

PONSSE Active Manual on videoita sisältävä käyttö- ja huolto-ohjepalvelu metsäkoneenkuljettajan päivittäisen työn tueksi. Visuaalinen PONSSE Active Manual on mobiilissa toimiva käyttö- ja huolto-ohjepalvelu, joka tukee käyttö- ja huolto-ohjekirjaa tarjoamalla videoita ohjekirjan rinnalla. PONSSE Active Manual löytyy Applen ja Androidin sovelluskaupoista.