Metsäkoneurakointi

Ponsselta uudet K101 - ja K111-kuormaimet

Ponsse tuo markkinoille uuden kuormainten tuoteperheen suosituimpiin kuormatraktorimalleihin. Nyt esiteltävät K101- ja K111-kuormaimet täydentävät kokonaisuutta, johon jo aiemmin lanseerattu K121-kuormain kuuluu. Uudet kuormaimet on kehitetty yhteistyössä asiakkaiden kanssa tehokkaaseen kuormankäsittelyyn vaativissakin olosuhteissa.

Uusissa kuormaimissa on Ponssen suunnittelema ja kehittämä rakenne, jossa kuormaimen luotettavuuteen ja tuottavuuteen on panostettu erityisen paljon. Voimakkaat ja tarkkaan työhön pystyvät PONSSE K101- ja K111 -kuormaimet ovat saatavilla PONSSE Buffalo-, Buffalo King- ja Bison Active Frame -kuormatraktoreihin.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kuormatraktoreissa kuormainta käytetään työajasta paljon ja tässä kokoluokassa kuormat ovat suuria. Tästä syystä kuormaimen tehokkuus vaikuttaa merkittävästi kuormatraktorin tuottavuuteen. Uusien PONSSE K101- ja K111 -kuormaimien uudenlainen geometria ja suuri teho mahdollistavat hyvän hallittavuuden ja tarkan työskentelyn. Käyttäjäystävällinen kuormain on erityisen tärkeä työn sujuvuuden ja metsäkoneenkuljettajan työssä jaksamisen kannalta. Uusissa kuormaimissa on väkivahva hydrauliikka ja jo aiemmin toimivaksi todettu rakenne, jonka avulla kauimpanakin olevat rungot saadaan kuormatraktorin kyytiin turvallisesti ja tarkasti. Uudessa kuormaimessa on myös uudistettu työvalaistus, kertoo Juha Haverinen, kuormatraktoreiden tuotepäällikkö Ponsselta.

Uusiin kuormaimiin on saatavilla PONSSE Active Crane -kuormaimenhallintajärjestelmä, jolla kuljettaja ohjaa yksittäisten toimintojen asemesta kahmarin liikettä. Tämän ansiosta kuljettaja voi tehokkaasti keskittyä kuormaintyöskentelyyn.

K101- ja K111-kuormainten yksinkertainen, mutta vahva rakenne takaa tarkan, käyttäjäystävällisen ja tehokkaan työskentelyn kaikkein suosituimmassa kuormatraktorien kokoluokassa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ponssen uudet K101- ja K111-kuormaimet:

Uusi rakenne tässä kokoluokassa – perustuu PONSSE K121 -kuormaimeen, joka on markkinoiden suurimpia

Entistä voimakkaampi ja käyttäjäystävällisempi

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Huoltoystävällinen ja vahva rakenne

Uusi työvalaistus

PONSSE Active Crane -kuormaimenhallintajärjestelmä saatavilla

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Tekniset tiedot:

Nostomomentti: 140 kNm/160 kNm (K101/K111)

Kääntövoima: 40 kNm

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Ulottuma: 8 m/10 m (S/M-mallit)

Tilttijalustan kallistuskulma: -12…+24°