Metsäkoneurakointi

Ponssen ratkaisut vaativaan kuormankäsittelyyn

PONSSE Elephant King on kuormatraktorimalliston voimakkain kone. Käyttömukavuudeltaan vertaansa vailla oleva ja markkinoiden tuottavin kuormatraktori soveltuu taloudelliseen ja tehokkaaseen työskentelyyn erityisen hyvin silloin, kun kuljetusmatkat ovat pitkiä tai kuljetettavat puut ovat suuria.

- Elephant Kingin teknologiaa on testattu sekä ääriolosuhteissa Venäjän pakkasissa että Brasilian helteissä, ja se palvelee sekä työn tuottavuutta että kuljettajan jaksamista. Tässä kuormatraktorissa ohjaamo on viihtyisä ammattilaiselle, joka arvostaa mukavaa, turvallista ja ergonomista työympäristöä. Tehokas moottori ja 20 tonnin kantavuus takaavat, että puut saadaan kuljetettua tehokkaasti, kertoo kuormatraktorien tuotepäällikkö Juha Haverinen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kun Elephant King varustetaan PONSSE Active Cranella, kuormatraktorin kuormaimen hallintajärjestelmällä, työskentely vaativissa olosuhteissa sujuu entisestä tuottavammin. Active Crane -järjestelmällä kuljettaja ohjaa yksittäisten toimintojen sijasta kahmarin liikettä, jolloin kuljettaja kuormittuu vähemmän. Active Cranea hallitaan helposti kahdella ohjainvivulla, joista toisella ohjataan kahmarin korkeutta maasta ja toisella liikkeen suuntaa.

PONSSE K121 -kuormain tarjoaa uudenlaista tehokkuutta ja nopeutta kuormankäsittelyyn vaativissa olosuhteissa.

Elephant King -kuormatraktori K121-kuormaimella on markkinoiden tehokkain yhdistelmä työmailla, joissa kuormankäsittelyä työskentelyajasta on paljon. K121-kuormain myös helpottaa työskentelyä työmailla, joissa käsitellään suurikokoisia puita, sekä rinnetyöskentelyä, jossa kuormaimelta vaaditaan paljon voimaa. Kuormaus- ja purkuaikoja tehostavat suuri kääntö- ja nostovoima, aiempaa parempi ulottuvuus, uudenlainen kuormaimen geometria sekä hyvä hallittavuus.