Puutavara-autoilu

Kokonaisurakointi lisää sujuvuutta

Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy ja Metsä-Tuominen Oy Orivedellä muodostavat perheyrityskokonaisuuden, joka tarjoaa toimeksiantajille puun kokonaisvaltaista urakointia kannoilta tehtaille. Kuljetusliike Juhani Tuominen vastaa pyöreän puun maantiekuljetuksesta. Vuosittain puuta siirretään noin 700 000 m³. Metsä-Tuominen puolestaan hoitaa puun hakkuuta, lähikuljetusta ja myös maanmuokkausta. Vuosittainen korjuumäärä on noin 500 000 mottia, tämä hoituu 17 metsäkoneen avulla. Lisäksi kumppanuusyrittäjillä on yhdeksän metsäkonetta.

Kuljetusliike Juhani Tuominen Oy:n autot ovat Volvoja, trippeli- tai tridemi-akselistolla. Vasemmalta; Juhani Tuominen hallituksen puheenjohtaja, Pasi Pärssinen puutavara-auton kuljettaja, Jarkko Tuominen toimitusjohtaja ja Arttu Heinilä puukuljetusten työnjohtaja.

Kaikkiaan yhtiöt työllistävät 55 ammattilaista, joista kuljetusliikkeen puuautoja on ajamassa 20 kuskia. Toiminnassa on mukana aktiivisesti kolme sukupolvea. Juhani on hallituksen puheenjohtaja ja hänen poikansa Jarkko yritysten toimitusjohtaja. Jarkon puoliso Päivi hoitaa talouspuolen ja heidän poikansa Arttu on keskittynyt metsäkonepuolen pyörittämiseen. Perheen toinen poika, Juho, tuntee vetoa tekniikan pariin.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.