Metsäkoneurakointi

Ajaminen vaatii ammattitaitoa

Mikkelin Haukivuorelta kotoisin oleva Matti Hänninen on ajanut metsäkoneita heti varusmiespalveluksen suoritettuaan. Alkuun luonnollisesti kuskina, mutta vuonna 2000 työnantaja Juha Hämäläinen tarjosi Matille ajokonettaan ostettavaksi. Kaupat syntyivät ja siitä alkoi Matti Hännisen yrittäjyys Seppo Alanteen hinnoittelemana. Sepon kanssa kauppoja tulikin tehtyä useita, kun luottamus konemyyjään oli hyvä. Nykyään Ville Kautonen jatkaa hyvällä ja reilulla tiellä.

Päivittäisten huoltokohteiden asianmukainen hoitaminen ja järkevän rauhallinen käyttö pitävät koneen siistissä kunnossa. Työssä on pidettävä rauhallinen maalaisjärki mukana, Matti Hänninen tietää.

Alusta alkaen Hänninen on keskittynyt pelkästään puun ajamiseen pois metsästä. Luotettavana kumppanina on ollut jo pitkään Kimmo Hokkanen, jonka kahden moton kaatamat puut on ajettu tien varteen. Hännisellä on käytössään kaksi Ponsse Elkiä, jotka ovat osoittautuneet varsin mallikkaiksi koneiksi Savon savotoille.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.