Kuljetus

Volkswagen Suomen eniten rekisteröity täyssähköautomerkki alkuvuonna 2021

Volkswagenin vahva menestys Suomen täyssähköautomarkkinoilla on jatkunut edelleen alkuvuoden 2021 aikana. Rekisteröintilukuja katsottaessa malliston suosituin täyssähköauto on ollut uusi SUV-malli Volkswagen ID.4, toista sijaa pitää ID.-malliperheen ensimmäisenä julkaistu malli ID.3. Kolmanneksi suosituin malli on ollut e-up!, joka on yksi markkinoiden edullisimmista täyssähköautoista. Tammi-huhtikuussa 2021 Volkswagenin täyssähköautorekisteröinnit ovat lähes tuplaantuneet edellisvuoteen verrattuna (+194%).

- Koronapandemia vaikuttaa edelleen automarkkinoihin Euroopassa mutta Volkswagenin alkuvuosi Suomessa on ollut hyvä. Täyssähköautomallistomme uusiutuu kovaa vauhtia ja toimitukset ovat normaalissa aikataulussa: esimerkiksi ID.4 Pro Performance -varusteluversiota on saatavilla nopeaan toimitukseen. Kiinnostus täyssähköautomallejamme kohti on kasvanut koko ajan ja täyssähköautojen asiakastilauksia tehtiinkin nyt neljän ensimmäisen kuukauden aikana 335 % enemmän kuin edellisvuonna samaan ajankohtaan verrattuna, kertoo K-Auton Volkswagen-henkilöautoista vastaava johtaja Aki Juhakorpi.

Huhtikuussa uusia Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin yhteensä 257 kappaletta markkinaosuuden ollessa 41,9%. Rekisteröinnit jakautuvat eri mallien kesken seuraavasti: ID.4 154 kpl, ID.3 75 kpl ja e-up! 28 kpl.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Volkswagen on Suomen eniten rekisteröity täyssähköautomerkki alkuvuonna 2021. Huhtikuun loppuun mennessä (1-4/2021) uusia Volkswagenin täyssähköautoja rekisteröitiin yhteensä 523 kpl, markkinaosuuden ollessa 24,7 %. Mallikohtaisesti tarkasteltuna rekisteröinnit jakautuvat alkuvuonna seuraavasti: ID.4 280 kpl, ID.3 192 kpl ja e-up! 51 kpl.

Vuoden 2021 aikana Volkswagenin täyssähköautomallisto laajenee entisestään, kun nelivetoisen ID.4 GTX mallin ennakkomyynti alkaa tämän viikon torstaina 6.5.2021. Lisäksi ID.-malliperheeseen tulee myöhemmin tänä vuonna tarjolle urheilullisen coupemainen ID.5.