Metsäteollisuus

Valmetille tilaus Kiinasta kahdesta pehmopaperilinjasta

Valmet toimittaa Zhejiang Jingxing Paper Joint Stock Co., Ltd. -yhtiölle Kiinaan kaksi Valmet Advantage DCT -pehmopaperilinjaa, mukaan lukien automaatiojärjestelmän sekä kolme pehmopaperin uudelleenrullainta. Uudet tuotantolinjat auttavat yhtiötä vastaamaan laadukkaiden pehmopaperituotteiden kasvavaan kysyntään kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Linjojen on määrä käynnistyä vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla.

Tilaus sisältyi Valmetin vuoden 2021 ensimmäisen neljänneksen tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tämänkokoisen ja -laajuisen projektin arvo on yleensä noin 20-30 miljoonaa euroa.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Pyrimme jatkuvaan teknologian kehittämiseen, jotta voimme varmistaa, että tuotantotasomme on aina optimaalinen. Valmetin edistyneen teknologian ja laadukkaan palvelun sekä kummankin osapuolen yhteisen vaivannäön ansiosta pystymme saavuttamaan asetetut tavoitteet, sanoo Zhejiang Jingxing Paperin pääinsinööri Liao Changlv.

- Olemme ylpeitä siitä, että meidät valittiin tämän tärkeän projektin toimittajaksi. On aina hienoa tehdä yhteistyötä uusinta teknologiaa arvostavien asiakkaiden kanssa. Uskomme, että tästä tulee erittäin onnistunut projekti, sanoo Valmetin Kiinan myyntijohtaja Fan Ze.