Metsäkoneurakointi

EnviOn Oy - Jatkuvaa tuotekehitystä

Kouvolalainen EnviOn Oy on teollisuuden tuotemerkintään erikoistunut yritys, jonka liikevaihdosta metsäkoneiden merkintävärit muodostavat noin kolmanneksen. Yritys työllistää 15 henkilöä ja valmistaa vuosittain puolesta miljoonasta miljoonaan litraan merkintäväriä. Lauri Eskolan mukaan tuotekehitys on ikuista ja merkintäväritkin kehittyvät jatkuvasti. Metkossa yritys lanseerasi pussin uudeksi pakkausvaihtoehdoksi merkintäväreihin. Ympäristöystävällisyys onkin yksi yrityksen tärkeistä arvoista. Kaikki EnviOnin merkintävärit ovat 100 prosenttisesti biohajoavia ja niiden valmistamisessa hyödynnetään tehokkaasti uusioraaka-aineita.

Kouvolassa sijaitseva EnviOn Oy on teollisuuden tuotemerkintään erikoistunut yritys, jonka liikevaihdosta metsäkoneiden merkintävärit muodostavat noin kolmanneksen. EnviOn työllistää 15 henkilöä ja valmistaa vuosittain puolesta miljoonasta miljoonaan litraan merkintävärejä.

Haluatko lukea koko artikkelin? Kokeile Metsätrans-digilehden tilausta maksutta 30 päivää!

Kokeile 30 päivää maksutta

tai

Kirjaudu sisään

Metsätrans Digi -tilauksella luet ilman rajoituksia tämän ja muut metsäalan painavimmat artikkelit. Hinta kokeilujakson jälkeen 3,90 €/kk.