Kuljetus

Sandman-Nupnau: Jo 120 vuotta laatutuotteita ammattilaisille

Sanupin myynti on pandemian hellittäessä vahvassa nousussa kertoi yhtiön toimitusjohtaja Toivo Jaakkola. Katsomme luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Kuvassa Alex Bengelsdorff (IT päällikkö), Toivo Jaakkola (TJ) sekä Anna Bengelsdorff-Lindstedt (hall.puh.joht.)

Oy Sandman-Nupnau Ab (Sanup) on kotimainen B2B-maahantuontiyritys, jolla on perusteellista kokemusta jo 120 vuoden ajalta eri elinkeinoalojen toiminnasta. Sanup tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja tuotesarjoja eri ammattiryhmille. Sanup toimittaa mm. akselei­ta puutavarakuljetuksiin, varaosia teollisuuteen, komponent­teja koneenrakennukseen sekä ergonomisia ajoneuvoistuimia ja voiteluaineita, kaikkiin asiakastarpeisiin. Tuotteita menee myös meriteollisuuteen, kuten erikoisvalmisteisiin veneisiin.

Sanupin toiminnan kantavana ajatuksena on aina ollut korkea tuo­telaatu ja asiakaslähtöisyys. Sanup panostaa korkeaan hinta-laatusuhteeseen sekä kestävään kehitykseen. Mitä pidempikestoinen on käytössä oleva tuote, sitä vähemmän se kuormittaa ympäristöä. Hyvälaatuinen tuote on poissa luonnon kiertokulusta, sen käyttöiän verran. Sanupin maahantuoma KAB Seating kierrättää ajoneuvoistuimien valmistuksen tuotannossa käytettävät raaka-aineet, Q8:lla (Kuwait Petroleum International) on ympäristöarvot tärkeässä osassa voiteluaineiden tuotekehityksessä, yhtiön ollessa ensimmäisiä öljy-yhtiöitä Euroopassa, joka on näkyvästi vähentänyt tuotantonsa hiilijalanjälkeä ym.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Kun tuotteen tuotekehitys- ja valmistuskäytännöt ovat tiedossa maahantuonnissa, voi hyvillä mielin tarjota kestäviä tuotteita asiakkaille. Kaikki Sanupin tarjoamat tuotteet ovat hyötytuotteita, joiden tarkoitus on kestää mahdollisimman pitkän ajan. Kun satsaa hyvään ja kestävään laatuun, voi säästää pitkässä juoksussa, niin kukkaroa kuin ympäristöä. Laadukkaita hyötytuotteita ei tarvitse jatkuvasti vaihtaa uuteen, kun taitavalla tuotekehityksellä voidaan varmistaa tuotteen pitkä kestoaika, ja kun samaa tuotetta voidaan käyttää useassa kohteessa samaan aikaan, esimerkkinä voiteluaineet.

Vuosikymmenien aikana on Sanup maahantuonnille tullut tutuksi markkinoiden parhaat tuotemerkit, joiden kanssa yhdessä seurataan eri ammattialojen kehittymistä ja tekniikan kehittymistä, ja samalla mietitään entistä parempia ratkaisuja asiakastarpeisiin.

Sanup on maahantuonut voiteluaineita jo lähes 40 vuoden ajan ja on tullut tutuksi mm. suomalaisille korjaamo- ja ajoneuvoalan toimijoille. Sanup seuraa jatkuvasti, myös tällä sektorilla, muuttuvaa aikaa ja markkinoita, voidakseen tarjota asiakkailleen entistä monipuolisempia ja edukkaampia voiteluaineita (Q8 Oils, 77 Lubricants).

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsäsektorilla Sanup jatkaa kestävää yhteistyötään italialaisen Assali Stefen´n akselivalmistajan kanssa. Samoin Sanupin teollisuusosasto tarjoaa useita laatutuotteita metsäalan yrityksille kuten ohjaamokomponentit, lukot sekä ergonomiset KAB Seating ajoneuvoistuimet.

Sanupin sisaryhtiö Suomen Vaimennin Oy (SV) vastaanotti tänä keväänä suomalaisen työn tunnusmerkin eli Avainlippu-merkin. SV tuotekehittää ja valmistaa suomalaisia raskaan kaluston SV iskunvaimentimia. Yhtiön tuotekehitys ja tuotanto ovat täysimääräisesti Suomessa. Tuotantojen siirtyessä yhä enemmän ulkomaille, SV haluaa painottaa yrityksenä suomalaista ammattiosaamista ja suomalaista tuotantoa.