Ajankohtaista

Kuhmolaiselle korjuuesimies Mikko Heikkiselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsähallituksen korjuuesimies Mikko Heikkiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsähallitus Metsätalous Oy:stä hankintapäällikkö Vesa Härkönen, kuljetuspäällikkö Seppo Kellokumpu, tiimiesimies Jussi Moilanen, metsänhoitopäällikkö Tarmo Myllymäki ja aluejohtaja Tolonen Arto.  

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Mikko on pidetty ja luotettu henkilö työpaikallaan. Hän on hoitanut työnsä aina tunnollisesti ja huolellisesti. Mikko kannustaa ja auttaa työtovereitaan aina kun on tarvetta. Hän on sosiaalisilla taidoillaan päässyt työyhteisössä asemaan, jossa sekä esimiehet että työtoverit luottavat hänen asiantuntemukseensa ja mielipiteisiinsä. Hän on pystynyt auttamaan työyhteisössä työtovereitaan erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa, vaikka ne eivät hänelle varsinaisesti olisi kuuluneetkaan. Mikko on omaksunut nopeasti muuttuvan toimintaympäristön vaatimukset unohtamatta kuitenkaan kunnon vanhanajan metsämieshenkeä ja -olemusta.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.