Ajankohtaista

Metsähallituksen Mikko Hermanni Heikkiselle "Työyhteisön hyvä tyyppi" -stipendi

Metsähallituksen suunnittelija Mikko Hermanni Heikkiselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsähallitus Metsätalous Oy:stä tienrakennusesimies Riikka Herukka, tiimiesimies Jussi Moilanen, suunnittelija Juha Pulkkinen, kuljetusesimies Toni Seilonen ja aluejohtaja Arto Tolonen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Mikko on kiinnostunut eri tehtävistä ja työhön liittyvistä projekteista. Samoin hän auttaa toisia työntekijöitä auliisti, jos hänellä on tietoa. Jos Mikko ei tiedä jotakin asiaa hän selvittää sen. Vapaa-aikana Mikko osallistuu eri joukkuepeleihin aktiivisesti ja on kokoamassa porukkaa kasaan.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.