Ajankohtaista

Kajaanilaiselle tietojärjestelmäasiantuntija Tuomo Toloselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsähallituksen tietojärjestelmäasiantuntija Tuomo Toloselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsähallituksesta senior Advisor Risto Laamanen, hallintopäällikkö Jarmo Leskinen, henkilöstöasiantuntija Esa Reponen, tietojärjestelmäpäällikkö Hanna Soinne ja tietojärjestelmäasiantuntija Teija Virtanen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Tuomo on ehdottomasti työyhteisömme loistotyyppi. Pitkän työuran aikana Tuomo on aina suhtautunut ennakkoluulottomasti ja uteliaasti uusiin asioihin. Tuomo osaa yhdistää harvinaislaatuisella tavalla käytännön toiminnan ja vaativan teknisen tietojenkäsittelyn asiantuntemuksen.

Tuomo on ikuinen optimisti. Tuomoa on kaikkien helppo lähestyä, ja häneltä myös aina saa apua ja kannustusta. Tuomo ei jätä ketään ongelmien kanssa yksin. Epätoivon hetkelläkin hän löytää asialle kuin asialle aina positiivisen reitin. Pitkäjänteinen työ ja kainuulainen sitkeys huumorilla höystettynä kuvastaa hyvin Tuomon luonnetta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Vapaa-ajan tärkeyden korostaminen ja luonnossa rentoutuminen metsästäen, kalastaen, marjastaen, sienestäen tai muutoin liikkuen ovat Tuomolle tärkeitä, ja niistä syntyy usein värikkäitä keskusteluja työkavereiden kanssa.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.