Ajankohtaista

Metsähallituksen Petra Kovalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsähallituksen johdon assistentti Petra Kovalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsähallitus Metsätalous Oy:stä hankintapäällikkö Vesa Härkönen, toimitusjohtaja Jussi Kumpula, maankäyttö- ja suunnittelujohtaja Hannu Lehtonen, metsänhoitopäällikkö Tarmo Myllymäki ja aluejohtaja Arto Tolonen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Petra on ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilö, joka hoitaa vastuulleen tulevat asiat nopeasti. Kokemuksen tuomalla ennakoinnilla hän ratkaisee monet ongelmat ennen kuin ne syntyvätkään.

Petra on ideoiva järjestämään koulutustilaisuuksia ja henkilöstön hyvinvointiin liittyviä tapahtumia. Petran moderni toimintatapa on helpottanut suuresti monien tilaisuuksien järjestelyjä.”

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.