Ajankohtaista

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen jyväskyläläiselle tie- ja oja-asiantuntija Ville Pätyselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomen jyväskyläläiselle tie- ja oja-asiantuntija Ville Pätyselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Keski-Suomesta tiedottaja Sari Haapamäki, metsäasiantuntijat Johannes Lehtomäki, Jarmo Räty ja Anton Sulkula sekä SPV-asiantuntija Juha Leppänen.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Ville on työyhteisön positiivinen valopilkku: ei koskaan huonolla tuulella ja jaksaa aina kannustaa, kysellä kuulumiset ja miten työssä menee. Ville näkee työasiat laajemmasta näkökulmasta, jossa otetaan huomioon myös koko organisaation hyvinvointi ja kehittyminen - ripauksella huumoria höystettynä. Ville jos joku täyttää stipendin saajan kriteerit.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.