Ajankohtaista

Kangasniemeläiselle metsäasiantuntija Mikko Piisolalle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Mikko Piisola

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savon metsäasiantuntija Mikko Piisolalle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savosta toimistopäällikkö Marjukka Kakriainen, metsäasiantuntijat Taina Kekkonen ja Ari Teittinen, korjuuesimies Juha Kokko sekä asiakkuuspäällikkö Vesa Väänänen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Mikko on ollut Mhy Etelä-Savon kantava voima atk-tukihenkilönä sen perustamisesta 2015 alkaen. Hän on tehnyt nöyrästi pyyteetöntä työtä koko porukan eteen omalla alueella tapahtuvan metsäasiantuntijatyön ohella. Lisäksi hän on osallistunut valtakunnallisesti tietojärjestelmien testaus- ja kehitystyöhön. Kaiken lisäksi hän on pidetty työkaveri!”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.