Ajankohtaista

Joensuulaiselle metsäasiantuntija Päivi-Elina Huttuselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Päivi-Elina Huttunen

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan joensuulaiselle metsäasiantuntija Päivi-Elina Huttuselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalasta metsäasiantuntijat Marketta Arffman-Turunen, Anssi Kolehmainen, Mikko Paunu ja Kari Romppanen, metsäesimies Sami Suihko, erityisasiantuntijat Olli Arponen ja Raino Valtonen sekä korjuuesimies Ville Maksimainen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Päivi-Elina on itäisen tiimin aurinkoinen äitihahmo ja kantava voima. Hän ottaa kaikki tasapuolisesti huomioon ja tukee työkavereitaan. Päivi-Elina osallistuu aktiivisesti keskusteluun niin palavereissa kuin kahvipöydissä ja on täynnä ideoita, kun niitä tarvitaan. Hän hoitaa työnsä Tuupovaaran metsissä vuosikymmenten ammattitaidolla ja on metsänomistajien luotettava edunvalvoja. Päivi-Elina suhtautuu avoimesti uusien asioiden opetteluun. Hän löytää joka asiasta myös positiivisen puolen. Palautetta hän antaa rakentavasti, eikä valita turhasta. Päivi-Elina on loistava esimerkki hyvän metsämieshengen luomisesta ja ylläpitämisestä.”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.