Ajankohtaista

Oululaiselle hankesihteeri Eila Karvoselle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Suomen metsäkeskuksen oululaiselle hankesihteeri Eila Karvoselle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta hankesihteeri Auri Hansen-Haug, asiakkuuspäällikkö Maria Isolahti, metsäneuvojat Pekka Kanniainen ja Juha Niemi, rahoituksen ja tarkastuksen asiantuntija Risto Koistinen ja metsätietoasiantuntija Arja Koret.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Eila Karvonen toimii hankesihteerinä Suomen metsäkeskuksessa. Hänellä on pitkä ura takana ja monenlaista tapahtumaa muistissa Metsälautakunnan ajoilta tähän päivään. Näitä hauskoja ja piristäviä tarinoita saadaan kuulla joskus kahvipöytäkeskustelujen lomassa.

Eilalla riittää avuliaisuutta sekä työkavereiden että toimijoiden suuntaan ja hän on aina valmis auttamaan ja ottamaan asioista selvää. Hän on sanavalmis ja tulee juttuun kaikkien kanssa. Työnsä puolesta Eilalle on tullut laaja verkosto toimijoiden suuntaan ja kanssakäymisestä on tullut hyvää palautetta. Eila tarttuu innokkaasti uusiin asioihin, kehittelee uusia ideoita oman ja työkavereiden pään menoksi.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Eilalla huumoria riittää vaikka tunnollisena työntekijänä päivä menisi massiivisen ja ongelmantäyteisen hankkeen kanssa tuskaillessa. Aina löytyy kuitenkin jotain ilon aihetta. Eila on kääntänyt Kainuulaisen pessimismin huumorin kautta positiivisuudeksi ja siitä pääsemme työkavereina osalliseksi."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

• itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)

• vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)

• oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

• sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen