Ajankohtaista

Suomen metsäkeskuksen Niina Perkkiölle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Stipendiä esittivät Suomen metsäkeskuksesta asiakkuuspäälliköt Jouni Aila ja Maria Isolahti, metsäneuvoja Juha Niemi, metsätietoasiantuntija Mika Rautiainen, elinkeinopäällikkö Eeva-Liisa Repo sekä asiakkuusasiantuntija Jouni Räty.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Niina on tehnyt pitkään töitä suomalaisen metsänomistajan ja yksityismetsätalouden hyväksi erilaisissa tehtävissä, sekä metsäkeskuksessa että muilla työnantajilla. Niina ei jää odottelemaan asioiden järjestymistä sormi suussa, vaan hyppää omilla taidoillaan edistämään uutta etulinjassa. Asiakkuusasiantuntijana Niina neuvoo ja opastaa asiantuntevasti ja hyvällä otteella niin metsänomistajia, alan toimijoita kuin talon omaakin väkeä. Oulaisten metsä- ja maataloustoimiston kahvipöydässä käydään hyviä keskusteluja Niinan loihtimien leivonnaisten kera.

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.