Metsäkoneurakointi

Alavieskalaiselle metsäkoneenkuljettaja Jyrki Vääräkoskelle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Pahama Oy / Vääräkosken Kone Ay:n alavieskalaiselle metsäkoneenkuljettaja Jyrki Vääräkoskelle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendiä esittivät Metsä Groupista piiripäällikkö Maritta Uutela, operaatioesimies Venla Kiviniemi, operaatiopäällikkö Jarmo Karhu, metsäasiantuntijat Timo Hietala, Markku Isokoski ja Jukka Paso.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

"Jyrki Vääräkoski on ammattitaitoinen ja tunnollinen metsäkoneenkuljettaja. Hän on positiivinen ja innostava työkaveri, joka saa myös muut hyvälle tuulelle. Jyrkillä on halua ja taitoa kuunnella ja ymmärtää niin työkaveria kuin asiakastakin. Positiivisuus näkyy Jyrkin tavassa toimia osana työyhteisöä, asiakaspalvelutilanteissa ja myös ongelmanratkaisussa. Jyrki heittäytyy aina 100 % haasteiden kimppuun ja pyrkii aina hoitamaan asiat parhain päin - omia vaivojaan säästelemättä. Uusiin asioihin hän suhtautuu varauksettomasti, käärii hihat ja ilmassa on heti tekemisen meininkiä."

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja saatuja lahjoituksia alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.