Metsäkoneurakointi

Kolmelle Metsä-Multian työntekijälle Metsämiesten säätiön Työyhteisön hyvä tyyppi-stipendit

Metsä-Multia, Joni Tikka, Mika Virkki, Pasi Niemelä

Metsä-Multia Oy:n keuruulaiselle asentaja Joni Tikalle, multialaiselle hakkuukoneenkuljettaja Mika Virkille ja laukaalaiselle asiakkuuspäällikkö Pasi Niemelälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendit. Stipendin arvo on 500 euroa.

Stipendejä esittivät Metsä-Multia Oy:stä metsäkoneenkuljettajat Jonne Kärkkäinen, Jarno Kuitunen, hakkuukoneenkuljettajat Antti Hanhisuanto, Heikki Marin ja Jaani Siirtonen, asentaja Tero Mitronen lavetin kuljettaja Olli Laurila, operaattorit Niko Leppäsalmi ja Tero Möttö, asiakkuuspäällikkö Hannu Kumpula sekä yrittäjät Aki ja Kai Laaja.

Asentaja Joni Tikka

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Joni vastaa valtaosasta huoltotoimintojen organisoinnista ja suorittamisesta Metsä-Multian kaluston osalta. Hänen vahva ammattitaitonsa ja kyky hallita kokonaisuuksia heijastuu positiivisesti myös työyhteisöön. Huollot ja korjaukset ovat avainasemassa koneiden korkeiden käyntiasteiden kanssa, Joni vastaa näistä tukitoimista kokonaisvaltaisen hyvin.”

"Joni on rento ja aikaan saava. Meillä ainakin toimii yhteistyö täys 10! Joka päivä touhutaan samalla pisteellä ja ei ole vielä ainakaan painittu. Myös minun perehdytykseni työhön hän hoiti hienosti."

"Jonilla on hyvä kyky nähdä kokonaisuus ja organisoida tehtävät kustannustehokkaasti."

Hakkuukoneenkuljettaja Mika Virkki

"Mikan rautainen ammattitaito hakkuukoneenkuljettajana varmistaa metsänomistajalle korkealuokkaisen metsänhoidon kuin myös Metsä-Multialle palvelulupauksen täyttymisen. Mikan rooli korjuuketjun "liiderinä" antaa kollegoille turvallisen ja motivoituneen ympäristön työskennellä.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

"Mika on positiivinen ja huumorintajuinen osaaja, joka auttaa ja neuvoo aina tarpeen vaatiessa"

"Näin lavettimiehen kannalta Mikan kanssa on eritäin hyvä toimia, Mikalla on silmää siirtojen osalta katsoa siirrot niin, että saadaan monesti ajokone samaan siirtoon, ja Mika hyvin usein kysyy miten lavetti kerkiää, niin voi passata siirron. Ja kaikin puolin on hyvä työkaveri".

"Mika on huumorintajuinen ja toista ihmistä ajatteleva/kunnioittava hyvä työkaveri. Päivän piristäjä."

Asiakkuuspäällikkö Pasi Niemelä

"Asiakkuuspäällikkönä Pasi vastaa UPM Metsän ja Mhy Keski-Suomen asiakkuuksista ja heidän korjuussaan olevien henkilöiden johtamisesta.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Pasin vahva ammattitaito metsäsektorilta sekä hyvät esimiestaidot mahdollistavat merkittävässä roolissa toimimisen. Hänen pedantti suhtautumisensa palveluidemme tuottamiseen luo korkean vaatimustason organisaatiollemme ja sitä kautta laadukkaalle tekemiselle.

"Pasi kuuntelee aina kanssaihmisten näkökulmat ennen päätöksentekoa ja perustelee ratkaisunsa. Sanoisin että on hyvin reilu työkaveri."

"Rauhallinen, pitkäjänteinen ja hyvä perehdyttäjä. Opettaja-ainesta vaikka ammattikouluun!"

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.