Metsäkoneurakointi

Pomarkkulaiselle hakkuukoneenkuljettaja Jaakko Järvenpäälle ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

PJ-Kone Oy:n pomarkkulaiselle hakkuukoneenkuljettaja Jaakko Järvenpäälle on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Jaakko Järvenpää

Stipendejä esittivät PJ-Kone Oy:stä Pekka Jokihaara, Metsänhoitoyhdistys Karhusta metsäasiantuntijat Arja-Leena Korpunen ja Santtu Råberg, toiminnanjohtaja Jouni Peltoniemi ja puheenjohtaja Matti Peurala.

”Jaakko suhtautuu metsään ja koneisiin sekä työhönsä intohimolla ja omaa korkean ammattiylpeyden. Hänelle on tärkeää, että työnjälki on moitteetonta ja joskus jopa ehdottaa työmaan aloittamisen siirtämistä, jos olosuhteet eivät ole suotuisat. Pitkä kokemus ja hyvä paikallistuntemus niin ihmisistä kuin työmaista tekee työnjohdon työstä paljon helpompaa. Jaakko tulee hyvin toimeen myös metsänomistajien kanssa ja omaa positiivisen elämänasenteen. Hän on voinut olla vuosikymmenten aikana samalla kuviolla jo aikaisemminkin. Ongelmakohtia monesti pohditaan yhdessä ja Jaakko osaa lähestyä asiaa oman ohjaamonsa ulkopuoleltakin. Ja mainitsemisen arvoista on myös, että hänellä on todella harvoin kiire."

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämieshengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.