Metsäkoneurakointi

Koneurakointi Jameko Oy:n hakkuukoneenkuljettaja Sipi Lindholmille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi

Koneurakointi Jameko Oy:n loppilaiselle hakkuukoneenkuljettaja Sipi Lindholmille on myönnetty Metsämiesten Säätiön ”Työyhteisön hyvä tyyppi” -stipendi. Stipendin arvo on 500 euroa.

Sipi Lindholm

Stipendiä esittivät Laania Oy:n resurssipäällikkö Thomas Johansson ja operaatioasiantuntija Erkki Kuosmanen, Koneurakointi Jameko Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jantunen, hallituksen puheenjohtaja Mikko Jantunen ja hallituksen jäsen Pekka Jantunen.

Stipendin perusteluksi he toteavat seuraavaa:

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

”Sipi toimii esimerkillisesti työssään. Hän opastaa nuoria koneenkuljettajia rauhallisesti ja pitkäjänteisesti. Sipi toimii koko ketjun edun mukaisesti (aina kannolta puun kaukokuljetukseen saakka). Sipi on todellinen moniosaaja ja hän ajaakin tarvittaessa mitä tahansa yrityksen konetta. Sipin kanssa on todella helppo toimia, hän on joustava ja yhteistyökykyinen. Sipi on pidetty henkilö yrityksen henkilökunnan, metsänomistajien sekä urakanantajan keskuudessa .”

Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa ”Työyhteisön hyvä tyyppi”-stipendillä esille arjen työyhteisösankareita metsäalalla, sillä osaava ja motivoitunut ihminen on metsäalan tulevaisuuden keskeisin menestystekijä ja alan toimintakulttuurin rakentaja.

Stipendin myöntämisperusteina ovat:

  • itsensä johtaminen (innostuu arjen onnistumisista ja kannustaa onnistumaan, uskaltaa pysähtyä ja olla läsnä)
  • vastuun ottaminen (tunnistaa omat ja muiden mahdollisuudet, huolehtii työkavereista, suhtautuu rohkeasti uuteen)
  • oppii ja opastaa (on vastuullisesti utelias ja valmis kehittymään, innostuu työelämän monimuotoisuudesta ja ajattelun laajuudesta)
  • sekä rehdin ja luotettavan metsämies- ja metsänaishengen ylläpitäminen

Metsämiesten Säätiö on 1948 perustettu yleishyödyllinen säätiö, jonka tehtävänä on metsäalan kehittäminen sekä alalla toimivien ihmisten hyvinvoinnin edistäminen. Säätiö jakaa oman sijoitustoimintansa tuottoa ja lahjoitusvaroja alalle tavoitteellisin apurahoin ja stipendein.