Metsäteollisuus

Metsä Groupin kesätyöhaku on auki - 1000 uutta tekijää rakentamaan omaa uraa kasvavalla toimialalla

Metsä Group palkkaa kesälle 2022 lähes tuhat kesätyöntekijää monenlaisiin, vastuullisiin tehtäviin. Kesätyöt yksiköissä eri puolilla Suomea antavat kattavan yleiskuvan metsäteollisuudesta toimialana sekä mahdollisuuden syventyä tietyn tuotantolaitoksen, liiketoiminnan tai konsernitoiminnon tehtäviin.

Eniten työpaikkoja on tarjolla tehtailla tuotannossa ja kunnossapidossa sekä puunhankinnan ja metsäpalveluiden tehtävissä koko maan kattavilla hankintapiireillä. Myös konsernitoimintoihin ja liiketoiminta-alueiden toimihenkilötehtäviin palkataan kymmenittäin kesätyöntekijöitä erilaisilla taustoilla.

- Monien alojen opiskelijat voivat löytää kesätyöpaikkansa Metsästä – erityisen paljon työmahdollisuuksia meiltä löytyy tekniikan, kaupallisten ja luonnontieteiden alojen opiskelijoille. Huomioimme kesätyötarjonnassamme myös ei-suomea puhuvat hakijat, ja osassa paikoistamme suomenkielentaito ei ole lainkaan pääsyvaatimuksena, Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Pertti Hietaniemi kertoo.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä laajempiin tehtäväkokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, riippuen kunkin kesätyöntekijän kokemuksesta ja halusta kehittyä työssään. Osalle kesätyöntekijöistä voi tarjoutua mahdollisuus myös opinnäytetyön tekemiseen.

- Viime vuoden kesätyöntekijämme antoivat palautetta hyvästä perehdytyksestä, mistä iso kiitos kokeneille perehdyttäjillemme. Oma henkilöstö ottaa uudet tulokkaat lämpimästi vastaan ja jakaa auliisti omaa osaamistaan. Tärkeää on myös, että oma väki ottaa itse oppia uusilta tulijoilta, jokainen kesätyöntekijä pääsee näyttämään osaamistaan ja saa lisää vastuuta kokemuksen karttuessa, Hietaniemi lisää.

Metsä Group on mukana Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme työnantajana toteuttamaan vastuullisuuden periaatteita, mikä takaa kesätyöntekijöillemme kaikilta osin turvallisen ja hyvän kesätyökokemuksen. Kesätyöntekijämme saavat myös osallistua laajaan kesätyötutkimukseen, jonka palautteen perusteella kehitämme toimintaamme yhä paremmaksi.

Haku on auki 7.12.2021-28.2.2022.