Metsäkoneurakointi

Waratah aloittaa Moipu tuotteiden myynnin ja markkinoinnin Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella

Moipu

Waratah ja Moisio Forest Oy, suomalainen energiapuutuotteiden ja metsäkonevarusteiden valmistaja ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen koskien Moipu tuotteiden myyntiä ja markkinointia.

Waratah aloittaa Moipu tuotteiden markkinoinnin ja myynnin maailmanlaajuisen jakeluverkostonsa kautta. Päämarkkina-alue Moipu tuotteille on Eurooppa ja Aasian ja Tyynenmeren alue, mutta tuotteita tarjotaan myös muualle maailmaan. Moipu tuotteita tuetaan Waratah jakeluverkoston toimesta ja tuotteisiin saa kaikki varaosat ja muut tukipalvelut Waratah jälleenmyyjien ja Waratah tukiorganisaation kautta.

- Moipu tuotteet ovat hyvä lisä meidän jo ennestään laajaan lisälaitteiden tuotetarjontaan. Asiakkaamme saavat jatkossa meiltä tuotteet myös energiapuun korjuuseen ja moniin muihin sovelluksiin, joihin näitä tuotteita käytetään. Asiakkaillemme tarjotaan kaikki tukipalvelut samasta paikasta samojen tuttujen ihmisten toimesta kuin kaikkiin muihinkin Waratah tuotteisiin, kertoo Markku Ojaniemi, johtaja, Waratah Eurooppa, Venäjä, Etelä-Amerikka ja Japani.

Markku Ojaniemi
Markku Ojaniemi

Moisio Forest Oy jatkaa tuotteidensa myyntiä yhteistyössä Waratahin kanssa Pohjoismaissa, Baltian maissa, Englannissa ja Irlannissa. Tällä yhteistyöllä saavutetaan merkittäviä molemminpuolisia etuja, Waratah tuoteportfolio laajenee, samoin Moisio Forest Oy:n jakeluverkosto.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

- Olemme erittäin tyytyväisiä tästä yhteistyöstä. Waratahilla on vahva maailmanlaajuinen jakeluverkosto ja oma kenttäorganisaatio, joka mahdollistaa tuotteidemme jakelun useilla uusilla markkina-alueilla, sanoo Petrus Moisio, Toimitusjohtaja, Moisio Forest Oy.

Petrus Moisio
Petrus Moisio

- Tämä yhteistyö ei ainoastaan lisää markkinoitamme, pääsemme myös mukaan tarjoamaan ja kehittämään lisäratkaisuja asiakkaillemme.

Moipu aloitti energiapuutuotteiden valmistuksen jo 1990-luvulla. Sen jälkeen eri tuotteet ovat keränneet mainetta luotettavina tuotteina erilaisissa sovelluksissa. Esimerkiksi energiapuun korjuussa, tien ja pellonreunojen siivouksessa sekä radanvarsien siivouksessa. Moipu tuotteet on suunniteltu siten, että ne voidaan asentaa melkeinpä mihin vain alustakoneeseen. Asennus on monien tuotteiden kanssa erittäin helppoa, koska ne eivät tarvitse sähköä toimiakseen, pelkkä hydraulinen liitäntä riittää. Tuotteita on asennettu mm. kuormatraktoreihin, harvestereihin, kaivinkoneisiin ja puutavara-autoihin, eli melkeinpä mihin laitteeseen vain, jossa on kuormain ja hydrauliikkaa.

- Me olemme jo kohta 50 vuoden ajan tarjonneet asiakkaillemme lisälaitteita puunkorjuuseen, harvesteri ja prosessointipäitä, metsäkoneiden kuormaimia, mittalaitteita ja kahmareita. Tämä yhteistyösopimus laajentaa tuotetarjontaamme nyt energiapuuratkaisuihin, joiden tarve on selkeästi kasvussa ilmastotavoitteiden myötä, Ojaniemi lisää.

Mainos, juttu jatkuu alla Mainos päättyy

Moipu tuotteiden jakelu aloitetaan Euroopasta laajentuen pian Aasian maihin ja Australiaan. Siirtymäajan aikana asiakkaat voivat ottaa yhteyttä joko Moisio Forest Oy:n henkilökuntaan tai Waratahin jakeluverkoston edustajaan.